Follow:
minimimmi, perhe, Tapahtumat

Y k s i v u o t i a s

Vauvavuosi loppui ja pienestä nöpönenästämme kasvoi yhdessä yössä taapero. Virallinen syntymäpäivä oli jo keskiviikkona, marraskuun ensimmäisenä, mutta itse juhlia vietimme perheen, sukulaisten ja kummien kesken eilen.

Minä en ole mikään synttärihypettäjä, eli en ole aloittanut juhlien valmisteluja puoli vuotta sitten, enkä oikeastaan edes vielä kuukausikaan sitten. Meillä ei vielä näin ensimmäisellä synttäreillä noudateta mitään teemaa, vaan minä olen äitinä mielivaltaisesti ottanut oikeudekseni suunnitella kakun ja muut tarjottavat mieleni mukaan. Teemajuhlat otetaan kehiin sitten kun minikin niitä osaa itse toivoa.

Kakkuna oli 5-kerroksinen täytekakku mansikka-suklaa-täytteillä ja koristeenaan pensasmustikoita ja vadelmia. Instagramia seuranneet tietävät että eihän tuo ihan alkuperäistä visiota vastannut, mutta loppujen lopuksi olen kuitenkin ihan tyytyväinen lopputulokseen. Ja maistuihan se  vieraillekin, joten maun puolesta ei ainakaan kovasti mennyt metsään.

Kakun lisäksi tarjolla oli katkarapuvoileipiä, jotka ovat oma henkilökohtainen lempparini. A sai aivan ihania lahjoja, joista myös isosisko oli aika innoissaan. Kaikin puolin onnistuneet juhlat siis.

Tänään oli 1-vuotisneuvolan vuoro, jossa A sai taas rokotteita, kaikkiaan kolme kappaletta. Reippaasti niistäkin selvittiin, vaikka toisen ja kolmannne jälkeen itku olikin aika herkässä. A on kasvanut hienosti ja pituutta hänellä on jo 74,5 cm ja painoa 9480 g. Päänympärys 46,9 cm. Oli mukava nähdä neuvolatätimme, jonka kanssa olemme treffanneet viimeksi puolivuotis-neuvolassa, sillä viime kerralla oli sijainen. Jutustellessa vierähtikin tunti ihan huomaamatta. Edellisen käynnin kuulumiset voit lukea täältä.

Tällä viikolla onkin kivoja juttuja tulossa, mutta niistä lisää myöhemmin.

Iloista alkanutta viikkoa!

Share on
Previous Post Next Post

Saatat pitää myös näistä

No Comments

 • Reply Lauraidak // mitäs meille...? -blogi

  Paljon onnea 1vuotiaalle! Ihanan näköinen kakku 😍

  7.11.2017 at 06:31
 • Reply noorapauliina

  Kiitos Laura ❤️ :)

  7.11.2017 at 06:44
 • Reply Satu

  Onnea sankarille! Ihanan näköiset tarjoamiset.

  16.11.2017 at 20:31
 • Reply noorapauliina

  Kiitos Satu :)

  17.11.2017 at 06:58
 • Leave a Reply