Follow:
Äitiys, Lapset, vuodenajat

Voihan välikausi

Vaikka kesää on vielä jäljellä, auttamatta syksy lähenee ja on aika alkaa miettimään lasten välikausivaatetusta. Pienten lasten kokoja on vaikea ennustaa tulevaan välikauteen (tai muuhun vuodenaikaan) kovin aikaisin, ja välikausi aiheuttaa väkisinkin harmaita hiuksia. Varsinkin alkusyksy on hankalaa aikaa, kun aamut ovat kylmiä, mutta päivän mittaan sää yleensä lämpenee, jolloin lasten vaatetus tuo tullessaan omat haasteensa. Nyt syksyn uutuudet ovat  kuitenkin jo ihan kivoissa alennuksissa ja vaatetuspolitiikkaa voi hyvin alkaa jo miettimään.
A perii luonmollisesti isosiskolta kaikki vähääkään käyttökuntoiset vaatteet, kengistä ulkohaalareihin. Vaikka tytöt ovatkin syntyneet aivan vastakkaisina vuodenaikoina, myös ulkovaaterepertuaarista saadaan koottua kuopukselle sopivat varusteet. Toki myös siskoni tytön, tyttöjen serkun vaatteet ovat tulleet kiertoon meille, jolloin valinnanvaraa on rutkasti.
Koska E on vanhin, ei hänelle ole vielä tulevia välikausivaatteita valmiina. Kolmevuotiaalle myös kirppisvalikoima on valitettavan surkea, ja ymmärtäähän sen ettei leikki-ikäisen pihavaatteet kestä käytössä kovinkaan monelle, ainakaan jos on vähääkään yhtä meneväinen koohottaja kuin meillä.
Leikki-ikäisen pihavaatetuksen pitää kestää kulutusta, vettä ja tietenkin pitää lapsi lämpimänä. Selailin Reiman ihanaa välikausivaatevalikoimaa ja löysin seuraavat varteenotettavat vaihtoehdot verkkokaupasta:

Kuvat sisältävät affiliate-linkkejä

Nämä kaikki ihanuudet ovat tarjouksessa *Reima-verkkokaupassa. Kannattaa olla nopea, sillä kokoja oli jo nyt rajoitetusti jäljellä ja tarjoustuotteet viedään käsistä.

Onko teillä jo lasten välikausivaatetusasiat kunnossa? Suositteko ennemmin käytettyjä vaatteita vai ostatteko mieluummin uutena?

Share on
Previous Post Next Post

Saatat pitää myös näistä

No Comments

 • Reply Elina //Vauhtihirmun elämää

  Paras haalari ja kengät tulee ostettua uutena, mutta kaikki muu mikä löytyy niin käytettynä :) Reimalla on kyllä hyviä vaatteita; heidän kenkiään vähän haaveilen pojalle alkavalle syksylle.

  23.7.2017 at 12:09
 • Reply noorapauliina

  Moi Elina! Näin juuri, meilläkin tosiaan jotain pakko ostaa uutena, mutta käytettynä ostetaan sen minkä voi. Meillä E:llä talvihaalari Reimalta ja menee vielä ensi talvenakin, kestänyt kyllä hyvin :)

  23.7.2017 at 15:12
 • Leave a Reply