Follow:
minä

Voihan flunssa

Kyllä, kevätflunssa on rantautunut meille. E:llä vuosi nenä puolitoista päivää, hän pääsi onneksi helpolla. Toisin kävi äidille, jolla ei todellakaan olisi nyt aikaa sairastaa – tai koskapa sitä olisi.
Orastava kurkkukipu alkoi edellispäivänä ja väistyi eilen jonka jälkeen rään tulo alkoi ja loppua ei näy. Päätä särkee, kurkkua kutittaa ja väsymys painaa. Olen valittanut kaikille kenen kanssa olen jutellut, kuin mikäkin pikkulapsi. Oikea manflu.
Onneksi näitä räkätautejakin on siunaantunut meille suhteellisen harvoin; viimeksi podin flunssaa vuosi sitten keväällä, jolloin kaverina oli myös poskiontelotulehdus. Silloin odotin myös A:ta jolloin sairastaminen tuntui kestävän ikuisuuden, koska juurikaan mitään troppeja ei voinut ottaa. Imetyskin rajoittaa jonkin verran, mutta onneksi nyt apua apteekin hyllyltäkin löytyi kuitenkin jonkin verran, edes lumelääkkeeksi jos ei muuta.
Nuha lähtee kuitenkin vain sairastamalla, vai miten se meni. Nyt yritetään mahdollisuuksien mukaan levätä ja koitetaan saada tauti taltutettua ennen ensi viikkoa, jolloin M viettää lomaa! Ja sormet ristiin että pikku-A saisi vasta-aineet äidinmaidosta ja välttyisi tältä pöpöltä.
Tsemppiä muillekin nuhanenille!
Share on
Previous Post Next Post

Saatat pitää myös näistä

No Comments

Leave a Reply