Follow:
Äitiys, Lapset, vuodenajat

Virvon varvon!

Me oltiin tänä vuonna hiukan Matti Myöhäsiä ja haettiin pajunoksat vasta tänään aamulla. Koristelukin hoidettiin vasta hiukan ennen virpomiskierrokselle lähtemistä. Aiempien vuosien tapaan virvomme vain isovanhemmille. Ehkä ensi vuonna lähdemme esikoisen kanssa kunnon kierrokselle, ken tietää.
Innostuin itsekin koristelemaan muutaman oksan ja lapsuusajan muistot palmusunnuntaista ja virvon varvon -kierroksista yhdessä naapuruston lasten kanssa nousi vahvasti jälleen mieleen, oi niitä aikoja. 
Varauduin myös suklaamunilla mahdollisesti meillä käyville virpojille, vaikkemme juuri aamupäivästä kotona olleetkaan. E sai myös aamulla etsiä kotiin piilotettuja suklaamunia, kuten viime vuonnakin. Ihanaa luoda uusia perinteitä omille lapsille, joita he sitten voivat muistella vanhempina ja siirtää omille lapsilleen – tai olla siirtämättä.
Mukavaa Palmusunnuntaita!

Share on
Previous Post Next Post

Saatat pitää myös näistä

No Comments

 • Reply Krisse K

  Kiitos samoin, Sinulle ♥ Parempi myöhään kuin ei milloinkaan. En muista itse lapsena virponeeni kuin omat isovanhempani. Ehkä syynä oli asumisemme maaseudulla. Omat lapseni seen sijaan ovat virponeet vieraillakin ovilla sitten varmasti minunkin puolestani. Itse odottelen täällä juuri pieniä virpojia kylään, kun lapsenlapseni ovat luvanneet tulla käymään ♥

  25.3.2018 at 10:27
 • Reply Noora / Mimmimafia-blogi

  Kiitos Krisse ❤️

  25.3.2018 at 10:33
 • Leave a Reply