Follow:
Häät

Viimeistä viedään – Kuukausi häihin

Lähtölaskenta häihin on ollut niin sanotusti käynnissä jo kohta vuoden päivät, kun kirjoittelin täälläkin suurista suunnitelmistamme. Mennyt vuosi on kulunut hurjalla vauhdilla ja on vaikea uskoa että hääpäiväämme on enää tasan kuukausi jäljellä. Vaikka kuvittelin omaavani lehmän hermot – mitä tulee hääjärjestelyihin – olen huomannut että pieni stressinpoikanen on aika ajoin nostanut päätään. Välillä tuntuu kuin kaikki olisi vielä pahasti kesken, toisaalta taas olen luottavainen että saamme kaiken valmiiksi ennen h-hetkeä. Minulla on myös täysi luotto meidän mahtaviin apujoukkoihin, joita ilman tästä hommasta olisi tullut tuskin mitään.
Olimme joku aika sitten uudelleen tsekkaamassa juhlapaikkaa, jossa otimme mittoja ja veimme juhlapaikan koristelun suunnittelun loppuun tekemällä viimeiset päätökset niiden suhteen. Testailimme myös hieman miten tekniikka pelittää, jottei hääpäivänä tai edeltävänä iltana tule tenkkapoo niiden suhteen. Bändin lisäksi olisi siis tarkoitus soittaa musiikkia omalta Spotify-listalta, jonne olemme keränneet lempimusiikkiamme soitettavaksi. Se tunne oli aika mahtava kun Sound of Silence soi ja fiilistelin tunnelmaa tyhjässä salissa. Uskon että juhlapaikasta tulee upea, vaikka itse juhlavieraat ja tunnelma nämäkin juhlat loppujen lopuksi tekevät.
Olimme myös jokin aika sitten tapaamassa pappia, jonka kanssa sovittiin yksityiskohdista itse vihkitilaisuuteen liittyen. Tunnin jutustelun aikana ei myöskään kylmiltä väreiltä vältytty. Viimeinen silaus vihkiseremonian osalta hoidetaan sitten vielä kirkkoharjoituksissa hääviikolla muutamaa päivää ennen häitä. Ilmoitin myös kanttorille toiveemme laulettavasta virrestä, sekä saapumis- että poistumismarsseista. Näitäkin on luukutettu Youtubesta jonkin verran ja joka kerta silmät kostuvat liikutuksesta ja iho menee kananlihalle, mitähän se on sitten kun ollaan tositoimissa, aikamoista.

Vielä olisi hieman askarteluja tehtävänä sekä istumajärjestyksen loppuun viilaamista. Muilta osin kaiken pitäisikin olla jo valmiina tai ainakin erittäin hyvällä mallilla.

Lopullinen lähtölaskenta on siis alkanut!

Share on
Previous Post Next Post

Saatat pitää myös näistä

No Comments

Leave a Reply