Follow:
Kuulumisia

Viikonlopun kuulumisia

Marraskuun viimeinen viikonloppu alkaa olla taputeltu ja kuu vaihtuu kauan odotettuun Joulukuuhun ensi viikolla. Vaikka emme ole vielä tehneet Joulua varsinaisesti kotiimme, on muutamia kausivaloja jo ripustettu ja sytytetty sinne tänne luomaan tunnelmaa ja valoa pimeisiin iltoihin ja aamuihin. Meillä ei ole mitään tiettyä aikaa jolloin perinteisesti aloitamme joulun tuomisen myös kotiin ja sisustukseen, vaan tässäkin asiassa on joka vuosi menty täysin fiiliksen mukaan. Luulen että parin viikon sisään joulukoristelaatikko kaivetaan ullakolta ja ainakin kynttelikkö pääsee koristamaan keittiön ikkunaa.
Viikonloppu on sujunut rennolla meiningillä. Perjantaina kävimme tyttöjen kanssa katsomassa ystäväperheemme tuoreinta tulokasta, parin viikon ikäistä ihanaa tyttövauvaa. Sain jopa hetken pidellä tuota pikkuista sylissä ennen kuin A:n mustasukkaisuus otti vallan. Hänkin olisi kyllä kovasti halunnut silitellä tulevaa leikkikaveria, vaikkakin otteet olisivat varmasti olleet vielä turhan rajut. E kiinnostui vauvasta oikeastaan vasta kun tämä alkoi itkeä ja tuli heti tarkkailemaan mistä nyt on kyse. Kysyin E:ltä muistaako hän kun pikkusisko oli näin pieni vähän aikaa sitten, ei kuulemma.
Kyläilyn jälkeen haimme vielä pizzat kun M pääsi töistä ja kävimme saunassa koko konkkaronkka. Olen kyllä todella tyytyväinen miten saunamme on niin lapsiystävällinen ja saunominen kahden pienen kanssa sujuu niin mutkattomasti, kiitos leveiden lauteiden, joista on lähes mahdoton päästä putoamaan tai horjahtamaan kiukaalle. Aloitinpa illalla vielä pipon neulomisen ja yllätin itseni toden teolla saaden sen myös valmiiksi seuraavana päivänä. 
Lauantaina suuntasimme siskoni luokse Leikkien -kutsuille. En ole koskaan ollut kyseisen konseptin kutsuilla, vaikkakin itse lelut olivat meillekin tuttuja. Kutsuilta tulikin tehtyä muutama joululahjahankinta. Parasta kutsuissa oli se, kun lapset pääsivät testaamaan leluja ja voi sitä riemua mitä taikahiekka ja -massa aiheuttivat pikkuihmisten keskuudessa. Leluesittelyjen jälkeen saimme nauttia siskoni tekemistä ihanista herkuista ja kahvista. Juttua riitti aikuisten kesken iltaan asti ja olimme kotona vasta kahdeksan jälkeen. Tytöt olivat vauhdikkaan päivän jälkeen melko veto pois ja nukkumaanmeno sujui kuin itsestään.

Tänään sunnuntaina olisi tarkoitus käydä ainakin ruokakaupassa sekä kirpputorilla kiertelemässä ja katsomassa jos tekisi vaikka jotain löytöjä. Viime kirppiskierroksesta onkin kulunut jo vaikka kuinka kauan aikaa.
Rentouttavaa sunnuntaita kaikille!
Share on
Previous Post Next Post

Saatat pitää myös näistä

No Comments

Leave a Reply