Follow:
Lapset, perhe, Remontti

Viikonloppukuulumisia ja ne hiton KATTOLISTAT!

Sunnuntai on yksi lempiviikonpäivistäni, etenkin näin mammalomalla kun ei tarvitse murehtia alkavasta työviikosta, hehe. Olen aina ollut sunnuntai-ihminen, enkä juurikaan ole potenut sunnuntaiahdistusta työelämässä ollessanikaan. Sunnuntai on merkinnyt minulle lapsuudesta asti perheen yhteistä aikaa, muun muassa päivällisen tai pihatöiden lomassa. Sunnuntai oli pienempänä myös aina virallinen mummola-päivä.

Meidän viikonloppu on kulunut melko leppoisissa tunnelmissa. Perjantaina M oli vapaalla, joten saimme kaikki nauttia hitaasta aamusta yhdessä. Itseasiassa minä ja E saatiin nukkua aamulla hiukan pidempään kun isi hoiti aamutouhut pienimmän kanssa, tämän herätessä tuttuun tapaansa puoli kahdeksan aikoihin aamulla (luojan kiitos aamukuuden herätykset ovat historiaa, ainakin tällä hetkellä). Aamupäivällä me otimme E:n kanssa suunnan kohti Turun keskustaa ja kävimme työpaikallani moikkaamassa työkavereita, joiden kanssa kävimme myös lounaalla. Oli ihana nähdä pitkästä aikaa ja vaihtaa kuulumiset kasvotusten, vaikka yhteiseen whatsapp-ryhmäämme viestitämmekin päivittäin.

Iltapäivällä kävimme vielä ruokakaupassa ja ilta sujui rennosti yhdessä aikaa viettäen. M ja E nukkuivat yön takkahuoneessa, jotta he molemmat saavat kunnon yöunet ilman herätyksiä. Yllätyksekseni yö A:n kanssa menikin suht rauhassa, eikä herätyksiä tullutkaan kuin kaksi, joista jälkimmäinen vasta puoli kuuden aikaan aamulla. Minä itse sen sijaan heräilin pisin yötä ihmettelemään, miksi nyt nukutaan näin hyvin. Tyypillistä. E:n vauva-aikana kärsin yhden pidemmän unettomuusjakson, jolloin heräilin pisin yötä vaikka kaikki muut nukkuivat. Toivottavasti tällä kertaa kyse ei ole yhtä pitkästä kaudesta.

Lauantain kohokohta oli pop-up perhekuvaus, jonka Suomen koulukuvaus järjesti lapsiperheille ja johon mekin ilmoittauduimme. Emme ole saaneet aikaiseksi köydä perhekuvissa, saatikka kuvauttaa lapsiamme ammattilaisella, joten nyt oli oiva tilaisuus ikuistaa meidän tiimi kuviin ja otettiin tytöistä myös sisaruskuvatkin. En malta odottaa että kuvat saapuvat, odotukset ainakin ovat korkealla, sillä itse kuvaustilanne sujui niin hienosti!

A:n ensireaktio hiuspannasta. Kuvaustilanteessa panta pysyi kuitenkin hienosti päässä eikä haitannut ollenkaan.

Tänään sunnuntaina olisi tarkoitus ottaa seuraava askel remontin suhteen. Joka kerta kun joku kysyy remontistamme ja sen valmistumisesta, olemme joutuneet toteamaan tyynesti että loppusilausta vaille valmis, eli kattolistat puuttuu. Tällä kertaa kyse ei kuitenkaan ole saamattomuudesta listojen laiton suhteen, vaan olemme odottaneet Bauhausin tarjousta, jolla säästää aika suurenkin summan kattolistojen hankinnassa. Nyt vihdoin ja viimein odottamamme tarjous tuli ja pääsemme ostamaan ne hiton listat! Se, milloin ne ovat paikoillaan koko talossa, onkin sitten toinen juttu.

Kivaa syksyistä sunnuntaita kaikille.

Share on
Previous Post Next Post

Saatat pitää myös näistä

No Comments

Leave a Reply