Follow:
Häät, Yhteistyö/sponsoroitu

Vieraskirja häihin

Kaupallinen yhteistyö: Juhlahumua

Yksi erittäin tärkeä osa hääjuhlaa on tietenkin vieraskirja, jonne toivomme jokaisen vieraamme jättävän terveisensä. Ajatus valokuvakirjasta sai alkunsa jo ennen kuin hääpäiväämme oli lyöty lukkoon, mutta toteutus oli vasta ajatuksen tasolla ja yksityiskohdat viilaamatta. 
Instagramin ihmeellisessä maailmassa (josta olen muuten viime aikoina saanut erittäin paljon inspiraatiota ja ideoita, vapise Pinterest!) törmäsin Juhlahumua.fi:n ihanaan valikoimaan ja erityisesti kertakaikkiaan täydelliseen vieraskirjaan, josta tiesin samantien haluavani juuri sellaisen meidän häidemme vieraskirjaksi. Kyseessä on puinen vieraskirja ruusukultaisella tekstillä, joten se sopii täydellisesti yhteen hääjuhlamme koristeluiden kanssa.

Vieraskirja saatu yhteistyössä

Vieraskirjan lisäksi ostimme myöskin kauan haaveilemani Polaroid-kameran, ja ideana olisikin että vieraat ottaisivat itsestään kuvan terveisten kera, joka sitten liimataan vieraskirjaan muistoksi. Mielestäni tämä on ajatuksena hauska ja erilainen, vaikkakin varmasti myös muissa häissä jo nykypäivänä paljon käytetty idea. Polaroid kameralle on meillä varmasti käyttöä myös jatkossakin, vaikka harkitsimme myös kameran vuokraamista suoraan Juhlahumua.fi:ltä
Samaan syssyyn vieraskirjan kanssa tilasin Juhlahumua.fi:stä myös hääautoon tulevan koristetekstin, sekä ruusukultaista koristenauhaa ja vaaleanpunaiset paperiviuhkat, joiden paikkoja juhlapaikalla ei tosin vielä ole täysin lyöty lukkoon. Jos olet järjestämässä häitä tai muita juhlia, kannattaa ehdottomasti kurkistaa Juhlahumua.fi valikoimaan, joka on täynnä toinen toistaan ihanampia koristeita. He tarjoavat muuten myös juhlien suunnittelupalvelua, joten jos haluat itse välttyä juhlien järjestämiseen liittyvältä stressiltä, kannattaa tällaista palvelua ehdottomasti käyttää apuna.

Koristeet saatu yhteistyössä

Share on
Previous Post Next Post

Saatat pitää myös näistä

No Comments

Leave a Reply