Follow:
minä, Tapahtumat, Varpublogit

Varpupäivä 2017

Eilen lauantaina vietettiin Varpublogien bloggaajien päivää, eli Varpupäivää. Blogiyhteisön hallitus oli häärännyt järjestelyiden kanssa jo keväästä asti, ja päivä menikin todella nappiin ainakin näin kutsuvieraan näkökulmasta, mutta uskon että jokainen osanottaja oli oikein tyytyväinen.
Päivä alkoi Aboa Vetus & Ars Novassa, jossa oli meille varattuna Biljardisali-neuvotteluhuone. Paljon korkeammalle ei tässä rakennuksessa taida edes päästä ja näköalat ikkunoista olivat upeat. Biljarisalin hämyinen tunnelma kirjastoineen ja nahkaisine nojatuoleineen loi huoneeseen ihanaa, vanhaa kapakkatunnelmaa. Saimme paljon tärkeää tietoa, joka ainakin itselle tuli todella tarpeeseen. On mahtavaa saada briiffausta ja ennen kaikkea mittaamattoman arvokasta tukea blogimaailman konkareilta, jotka vilpittömästi kertovat sekä omista kokemuksistaan, että auttavat meitä muita kehittymään bloggaajina ja sisällöntuottajina. Tässä hommassa vertaistuki, jos jokin on tärkeää ja ehkä nyt ihan kaikkea ei tarvitse oppia kantapään kautta. 
Oli myös ihanaa nähdä, miten sama kiinnostuksen kohde – eli tässä tapauksessa bloggaaminen – tuo ennestään tuntemattomia ihmisiä yhteen ja miten joidenkin bloggaajakollegoiden kanssa samantien huomasi synkkaavan älyttömän hyvin, vaikka tavattiin ensimmäistä kertaa. 
Asiapainotteisen alun jälkeen oli valokuvakilpailun vuoro. Saimme jokainen neljä sanaa, joiden piti toimia kuvien aiheina. Tehtävä oli haasteellinen, mutta hauska! Saimmekin kokonaisen tunnin kulutettua Turun keskustassa pyörien ja etsien hyviä valokuvauksen kohteita. Voitto ei tällä kertaa osunut omalle kohdalle, mutta ei se haittaa yhtään, sillä meillä oli niin mukavaa. Taisinkin mainita kilpasisarille, etten ole tainnut ikinä kulkea keskustassa tarkkaillen ympäristöä yhtä huolella, mitä nyt.
Valokuvakilpailun jälkeen suuntasimme Bowleriin (entinen Kiitorata), jossa pelailimme pöytäcurlingia – täysin uusi kokemus sekin. Kun pelit oli pelattu, suuntasimme yläkertaan syömään. Ruuat oli tilattu ennakkoon ja itselleni olin valinnut brie-mansikka-salaatin. Salaatin kanssa nautiskelin lisäksi lasillisen valkoviiniä. Osa jatkoi iltaa vielä ruokailun jälkeenkin, mutta itse otin seuraavaksi suunnan kotiin.
Kuus kautta viis, vai miten se meni.
Share on
Previous Post Next Post

Saatat pitää myös näistä

No Comments

Leave a Reply