Follow:
Sisustaminen, Vaatteet & pukeutuminen, Varpublogit

Varpublogit goes Loimaa

Lauantaina oli upea aurinkoinen päivä, kun starttasimme Varpujengiläisten kanssa Loimaalle! Täältä meiltä Raisiosta ajoi Loimaan torille hiukan vajaa tunnissa ja voi kuulkaas miten rentouttavaa olikin yksin posotella menemään radion pauhatessa luvattoman kovaa taustalla.
Olimme sopineet muiden kanssa treffit Loimaan torin reunalla, josta sitten siirryimme yhdessä Lanko Bar & Grill -ravintolaan lounaalle. Valitsin listalta itselleni peuraburgerin, joka taisikin avokadosalaatin rinnalla olla seurueemme suosituin ruokalaji ja kyllähän se hyvää olikin. Oli todella mukavaa jutella pitkästä aikaa blogikollegoiden kanssa ja pöydässä keskustelunaiheet vaihtelivatkin pikkulapsiarjesta suoliston bakteeristoon ja kaikkeen siltä väliltä. Parasta Varpujengissä on se, että tuntuu kuin oltaisiin tunnettu paljon kauemmin kuin mitä todellisuudessa ollaankaan, niin huippuja tyyppejä jengissä on mukana.
Lounaan jälkeen ja vatsat täysinä starttasimme automme kohti Vanhaa Vesikosken koulua. Kuten nimikin jo kertoo, kyseessä on vanha koulurakennus, joka on remontilla tuotu tälle vuosisadalle, kuitenkin upeasti vanhaa koulutunnelmaa säilyttäen ja silmällä pitäen, ja joka kätkee tänä päivänä sisälleen mitä ihanampia liikkeitä.
AnneMari’s houkutteleva sisustusliike myy ihania kankaita ja monenlaisia sisustustarvikkeita, pyykkietikkaa, asusteita ja lahjatarvikkeita. Kankaita saa lisäksi ostaa myös verkkokaupasta ja tarjoaapa liike myös ompelupalvelua! Tunnelmallinen suklaakahvila on avoinna myymälän aukioloaikojen puitteissa ja sinne voit istahtaa nauttimaan suussa sulavista suklaakonvehdeista ja 
-tryffeleistä kahvikupillisen ja shoppailun lomassa.

Myymäläkierroksen jälkeen siirryimme alakertaan, josta aukeni oma lempi liikkeeni; Kuulto Shop ja Marimekkonurkkaus oli viedä jalat alta. Pääsinpä hypistelemään myös Minna Parikoita ensimmäistä kertaa elämässäni.

Kuulto Shop on muoti- ja sisustusmyymälä, jonka tuotteet pukevat ketä tahansa ikään tai kokoon katsomatta. Valikoimaan otettavien tuotteiden valinnassa merkitsee laatu ja kotimaisuus.

Vanhan Vesikosken koulun leppoisassa miljöössä on siis rutkasti naisyrittäjäenergiaa, jossa kannattaa ehdottomasti piipahtaa seuraavan kerran kun vierailee Loimaalla – tai olitpa sitten vain ohikulkumatkallakin.
Anne-Marin sisustuskaupan ja suklaakahvilan, sekä Riikan luotsaaman Kuulto Shopin lisäksi koululta löydät myös kukkakaupan, hermoratahieronnan mestarin ja kouluttajan, sekä huonepakopelin.
Ainiin, näitä yrityksiä kannattaa ehdottomasti seurata myös sosiaalisessa mediassa, sillä kuulin huhua että ainakin yhdet puputennarit on jo arvottu Facebookissa…
Ota seurantaan AnneMari’s Facebook ja Instagram, sekä Kuulto Shopin Facebook ja Instagram.
Share on
Previous Post Next Post

Saatat pitää myös näistä

No Comments

Leave a Reply