Follow:
Lapset, Tyyli & kauneus, vuodenajat, Yhteistyö/sponsoroitu

Väriä pimeään syksyyn MioSa. designilta (& alennuskoodi)

Yhteistyössä MioSa. design
Törmäsin MioSa. designin suloisiin puuhelmikoruihin ensimmäisen kerran Rouva Y:n blogissa kesällä. Ihastuin koruihin kertaheitolla ja yrityksen Instagramtili menikin seurantaan siltä istumalta. 
MioSa. design on kotimainen yritys, joka valmistaa käsintehtyjä koruja ja muita tuotteita puuhelmistä. Yrityksen takana häärää itse yrittäjä Satu, apunaan avomies sekä heidän pieni poikansa. Yrityksen nimen inspiraationa onkin toiminut Satun, sekä hänen poikansa etunimet. Korujen design keskittyy kauniisiin pastellisävyihin, joihin itsekin rakastuin aivan ensimmäisenä. 

Satun kanssa on ollut ilo ja helppo asioida yhteistyön merkeissä. Sainkin valita heidän valikoimastaan meidän E:lle korun ja yhdessä päädyimme (yllätys yllätys) tähän raikkaaseen vaaleanpuna-valkoiseen, ruusukultaisella helmellä höystettynä. Koru on nimeltään Olivia, ja valitsin siihen satiininyörin turvalukolla. Kun koru tippui postilaatikkoon ja E pääsi avaamaan kuoren, oli se puettava päälle samantien ja on ollut kovassa käytössä siitä asti.

Halusipa Satu ilahduttaa myös äitiä, joten sain valita myös itselleni jotain! Suunnitelmissani on jo pidemmän aikaa ollut avainnipun siivoaminen – kyllä, kuulitte oikein! Avainnippuni on siis pitänyt koti- ja autonavaimen lisäksi sisällään muun muassa postilaatikon, mökin, siskoni kodin, anopin ja appiukon, sekä omien vanhempieni avaimet. Avaimien lisäksi mukana on killunut muutama avaimenperä sekä kärrypoletti. Sanomattakin on selvää että tuo sekasotkuinen möykky on ollut todella epäkäytönnöllinen.
Karsin avainnipun siis minimiin, jätin jäljelle vain päivittäisessä käytössä olevat avaimet, poistin kaikki avaimenperät ja kiinnitin tilalle ihanan mustavalkoisen Mio – classic -avaimenperän. Nyt avaimia kehtaa esitellä muillekin ja ennen kaikkea – nyt ne mahtuvat jopa taskuun! Kieltämättä alkuun oli vähän totuttelemista tähän kevyempään ja kauniimpaan versioon.

Ja hei, jos Instagramissani järjestetyn arvonnan voitto meni sivu suun, niin ei hätää. Sain teille lukijoille myös alennuskoodin. Elikkäs, koodilla Noora saatte yli 20 euron ostoksista 10 % alennuksen 4.11. asti. Ostoksille pääset tästä. Mitä mainoin idea joululahjaksi tai lähenevää isänpäivää silmällä pitäen, MioSa.lta löytyy myös miehille oma mallisto!

Satu kirjoittaa myös itsekin blogia, jota pääset lukemaan täältä. Ja löytyyhän MioSa. myös Facebookista.

Kaulakoru ja avaimenperä saatu yhteistyössä MioSa. designilta.

Share on
Previous Post Next Post

Saatat pitää myös näistä

No Comments

Leave a Reply