Follow:
minä, terveys & hyvinvointi, Tyyli & kauneus, Yhteistyö/sponsoroitu

Uusi, ihana & luonnonmukainen ihonhoitorutiini

Postaus on toteutettu yhteistyössä EkoKauneushoitola & Shop Karoliina K

kanssa ja tuotteet on saatu yhteistyössä
Olin joulukuussa pitkästä aikaa kosmetologilla ja ensimmäistä kertaa ekokosmetologilla. Käynnin jälkeen sain kotiin vietäväksi juuri minulle ammatitaidolla valitut ihonhoitotuotteet, jotka otin käyttöön siltä istumalta. Ihonhoitorutiinini oli ennen ekokosmetologilla käyntiä säännöllisen epäsäännöllisiä ja ihonhoitotuotteina käytin veden lisäksi apteekista ostettavaa SebaMedia puhdistukseen ja Aqualania kosteutukseen. 

Esittelen nyt ensimmäisenä teille tuotteet, joita käytän nykyään päivittäin ja palaan myöhemmin muihin saamiini tuotteisiin. Uusi ihonhoitorutiinini sisältää siis sekä aamuin että illoin toteutettavat toimenpiteet, jotka ovat seuraavanlaisia.

Aamulla pesen kasvoni ensin haalealla vedellä niinsanotuksi herätykseksi. Tämän jälkeen annostelen Ekopharman Herukka Sensitive kasvovettä vanulapulle ja puhdistan sillä kasvojen ihon kauttaaltaan. Tämän jälkeen levitän kasvoille Ekopharma Herukka rauhoittavan ja vahvistavan hoitovoiteen.

Illalla suoritettava ihonhoitorutiini tapahtuu yleensä suihkussa ja sen jälkeen. Suihkun aikana pesen kasvoni Ekopharman Vadelma Moisturize puhdistusvaahdolla. Suihkun jälkeen annostelen jälleen kasvovettä vanulapulle ja puhdistan sillä kasvot. Tämän jälkeen levitän kasvoille ihanan ja raikkaan tuntuisen hoitoseerumin. Seerumin päälle viimeisenä jälleen hoitovoide. Muutaman kerran kuukaudessa saunan yhteydessä kuorin ihon Herukka entsymaattisella kuorintavoiteella, joka poistaa kuolleet ihosolut ihon pinnalta, rauhoittaa ja virkistää.


Uuden ihonhoitorutiinin myötä kasvoni tuntuvat selkeästi kosteutetummilta ja iho pehmeämmältä. Tuntuu myös että epäpuhtaudet ja kasvojen ihon punotus ovat vähentyneet huomattavasti. Ekopharman Herukka-hoitosarja onkin nimenomaan kehitetty herkälle ja couperosaiholle. Ne rauhoittavat herkkää ihoa ja vähentävät punotusta. Mustaherukka sisältää runsaansti B-, C-, E- ja K-vitamiineja sekä Omega-3 ja -6-rasvahappoja. 

Ekopharman luonnonkosmetiikkatuotteiden teho perustuu kotimaisiin marjoihin ja kasviuutteisiin. Vaikka purkit ja purnukat (kasvovettä lukuun ottamatta) vaikuttivat kovin pieniltä, ovat ne kuitenkin koostaan huolimatta oikein riittoisia. Koska kauneus ja kauneudenhoito ylipäätään lähtee puhtaudesta ja hyvästä ihonhoitorutiinista, oli tämä hyvä sysäys alkaa pitämään omasta ihostaan parempaa huolta hoitamalla sitä säännöllisesti.

Oletteko te kokeilleet näitä Ekopharma Helsinki ihonhoitotuotteita ja mitä pidätte?

Share on
Previous Post Next Post

Saatat pitää myös näistä

No Comments

Leave a Reply