Follow:
perhe, Tapahtumat

Turun Messut 2017

 Vietimme sunnuntaina aamupäivän Turun messuilla, jonne suuntasimme siskoni perheen kanssa heti puoli 11 aikaan aamulla. Messut olivat jälleen kerran täynnä kaikenlaista nähtävää ja kiersimmekin messukeskusta sisähalleineen ja pihoineen yli kaksi tuntia.

Parhaiten mieleen messuilta jäi pakuriuuteshotit, jotka huitaisimme siskoni kanssa kurkusta alas heti aamutuimaan. Maku oli vähintäänkin mielenkiintoinen, enkä välttämättä kuitenkaan hankkisi tuota superfoodia kotiini ihan heti. Jos tämä satoja vuosia vanha kansanlääke kiinnostaa, voit lukea siitä lisää täällä. Yhdessä pisteessä sen sijaan tehtiin messuvieraille ilmaisia käsihoitoja, jollaista siskonikin kokeili. Hoito oli nopea, mutta jätti kädet todella sileiksi ja pehmeiksi.
Lasten ehdoton suosikki taisi olla Hevisaurus, joka esiintyi pikkuväelle auditoriossa puolenpäivän aikaan. Jopa porukan pienin hytkyi ja heilutti käsiään vimmatusti musiikin soidessa ja onhan tuo musiikki myös meidän vanhempien mieleen. Nämä lastenlaulut korvamatona eivät häiritse ollenkaan! Viimeistä mammuttia on soitettu meillä unilauluna iltaisin jo aiemmin ja muut kappaleet ovat säestäneet menoa kotonamme messujen jälkeen ahkeraan. Pienten lemppareiksi nousi myös puolustusvoimien kalusto ja sotakoiranäytös, kotieläimet sekä Jäspin pisteellä komeillut hurjannäköinen otus.

Turun messut oli tänäkin vuonna mielenkiintoiset ja nähtävää riitti koko perheelle. Näytteilleasettajia oli sisustustamisen lisäksi aina kodin rakentamisesta plastiikkakirurgiaan, jokaiselle siis jotakin! Ostokset jäivät tällä kertaa tekemättä ja perinteiset sotkun munkitkin maistamatta, kun nälkä alkoi hiipiä koko köörille ja kotiinlähdön aika koitti.

Kiitokset Turun messu- ja kongressikeskukselle, sekä kaikille mielenkiintoisille näytteilleasettajille!

E:n asu: Vilijonkka-mekko & Rusetti-leggingsit / Martinex (saatu yhteistyössä)
Pupu-kengät / baby GAP
Rusettipipo / Lindex 

Share on
Previous Post Next Post

Saatat pitää myös näistä

No Comments

Leave a Reply