Follow:
Lapset, Ruoka, Yhteistyö/sponsoroitu

Testissä Cheerios-kauramurot

Yhteistyössä: Buzzador Finland, Nestle
Buzzadorina pääsen aina silloin tällöin kokeilemaan ja testailemaan uusia tuotteita. Kampanjaan päästyäni paketti toimitetaan minulle kotiin ja eikun kokeiluun!
Tällä kertaa posti toi paketin Nestlen Cheerios kauramuroja, voitte vain arvata kuka innostui perheessämme paketista eniten.
Murot sopivat iltapalaksi, aamupalaksi tai välipalaksi ja ne maistuvat perheen pienempien lisäksi myös meille aikuisille. En yleensä niin välitä ällömakeista muroista, mutta nämä olivat kieltämättä oikein sopivia myös minun suuhuni, ja ihan sellaisenaan! 
E ei ole koskaan tykännyt syödä muroja maidon tai jogurtin kanssa, vaan hänellekin ne uppoavat parhaiten sellaisenaan. Mikäs sen kivempaa naposteltavaa vaikka elokuvaa katsellessa ja todella paljon parempi vaihtoehto kuin karkki tai sipsit.
Kaura Cheerios sisältä runsaasti täysjyvää ja kuituja. Se on runsaskuituinen ja sisältää 93 % täysjyväkauraa. Tämä tuote on saatavilla vain Pohjoismaissa ja paketin kyljestä voi bongata myös sydänmerkinjoka siis osoittaa, että kyseinen tuote tai ruoka-annos on terveyden kannalta parempi vaihtoehto.

Haluaisitko sinäkin tuotteita testattavaksi? Buzzadoriksi voit liittyä täällä!

Noora


Share on
Previous Post Next Post

Saatat pitää myös näistä

No Comments

Leave a Reply