Follow:
Lapset, minimimmi, Yhteistyö/sponsoroitu

Tekemistä pikkukäsille

Yhteistyössä: By Pinja
Jo esikoista imettäessäni pohdin imetyskorun hankkimista, sillä pienet sormet, joissa on kuitenkin hirmuisesti voimaa, nipistelivät rintakehäni täyteen pieniä mustelmia. Selailin netistä erilaisia vaihtoehtoja ja suunnittelin jo itse askartelevan juuri omannäköisen korun pikkukäsien hipelöitäväksi. Jostain syystä korun hankinta kuitenkin jäi kokonaan.
Nyt A alkaa olemaan siinä samassa iässä, jolloin pikkukädet kaipaavat jotain tekemistä imetyshetkien ajaksi. Varsinkin iltaisin maidon tankkaus yötä varten saattaa kestää puolesta tunnista pariinkin tuntiin ja lähes koko tämän ajan nuo pikkuruiset sormet näpertävät joko paitaani tai sitten – kuten esikoinen aikanaan – nipistelevät ja rapsuttelevat rintakehääni.
Tällä kertaa ajattelin olla viisaampi. Olin törmännyt By Pinjan imetyskoruihin jo aikaisemmin netissä, mutta viimeinen niitti oli kun näin sellaisen ystäväni kaulassa. Se oli rakkautta ensi silmäyksellä ja siitä hetkestä tiesin että haluan itsellenikin sellaisen. 

By Pinjan takana on pienen pojan äiti, jonka taidon ja inspiraation myötä näitä ihania koruja saa oman verkkokaupan lisäksi nykyään myös usealta jälleenmyyjältä. Jokaisella korulla on oma nimi ja mallistosta löytyy varmasti jokaiselle se omaa silmää eniten miellyttävä koru. Itselleni* valitsin korun väreissä Neutrals
Korut on valmistettu elintarvikesilikonihelmistä, satiininarusta ja muovisesta lukosta (napsahtaa auki liian lujaa vedettäessä). Silikonihelmet ovat BPA- ja PVC-vapaita, ftalaatittomia, lyijyttömiä, kadmiumittomia ja hajuttomia. Korun saa myös helposti puhdistettua pelkällä vesipesulla. Yksinkertainen muotoilu ja neutraalit värit hivelevät ainakin omaa silmääni, enkä usko että ne ketkä eivät tiedä, tunnistaisivat edes kyseessä olevan imetyskoru.

A omaksui korun tarkoituksen samantien ja nyt oman ihoni sijaan nipistelyn ja hipelöinnin kohteena on tuo kaulassani roikkuva ihanuus. Myös E ihastui koruun niin valtavasti, että pitäisi sitä kaulassaan koko ajan.
Voit tilata oman korusi täältä ja koodilla* NOORAP saat korustasi 15 % alennuksen! Koodi on voimassa 12.4.2017 asti.
Noora

* Korusta saatu alennusta. Alennuskoodi koskee vain koruja, ei muita tuotteita. 

Share on
Previous Post Next Post

Saatat pitää myös näistä

No Comments

 • Reply Mrs K

  Tämä on ihan uusi ilmiö mulle, koska en vielä ole itse mama. Mutta aivan ihana juttu! Ja suloinen esine on vielä kauniskin :)

  19.4.2017 at 15:50
 • Reply noorapauliina

  Kiitos kommentistasi :) itsellekin nämä tuli tosiaan tutuksi vasta äitiyden myötä, mutta voin kyllä lämpimästi suositella Pinjan tuotteita jos joskus korun hankkiminen ajankohtaista :)

  19.4.2017 at 16:05
 • Reply MadRan

  Ihana koru! :) täytyypä tollasta jossain vaiheessa harkita kälylle sit ostavansa ja omalle siskolle kun heillä pienet :)

  19.4.2017 at 18:03
 • Reply noorapauliina

  Kiva kun kommentoit! :) Uskon että olisi mieluinen lahja <3

  19.4.2017 at 18:11
 • Reply Veera / Oranssia

  Suloinen koru! :) kiva, että erilaisia imetyskoruja on tullut viime vuosina paljon. Ne ovat varmasti näppärät, jos haluaa pitää koruja kaulassa pienten aikana! :)

  22.4.2017 at 17:40
 • Reply noorapauliina

  Kiitos Veera :)

  23.4.2017 at 10:38
 • Leave a Reply