Follow:
minä, Tyyli & kauneus

Täydellinen meikkipussi

Vilautin Instagramissa kauan etsimääni ja vihdoin löytämääni täydellistä meikkipussia. Tämän vilautuksen seurauksena sain eräältä seuraajaltani toiveen kertoa hieman lisää tästä ihanuudesta kuvien kera. Kyselin teiltä vielä yleisesti kiinnostusta lukea Täydellisestä meikkipussista täältä blogista ja enemmistön vastausten perusteella saamanne pitää ja tässä tämä nyt tulee.
Täydellisen meikkipussin etsintä sai alkunsa siitä, kun vanha ja hyvin palvellut pussukkani osoitti merkkejä eläköitymisen tarpeesta revenneellä vuorella ja reistailevalla vetoketjulla. Vuoren olisinkin vielä saattanut onnistua kuromaan kasaan itse, mutta vetoketjun vaihtaminen olisikin sitten ollut ihan uudenlainen haaste meikäläiselle ja ehkä liian iso pala purtavaksi. Suutarilla vetoketjun korjauttaminen olisi myös kustantanut vähintäänkin uuden meikkipussin verran, joten sekään ei ollut  tällä kertaa vaihtoehtona. Jos ompelijantaitoni tästä vielä jonain päivänä yltävät vetoketjun vaihtaminen -tasolle, saatanpa ehkä jopa ottaa ja korjata tuon pussukkaraasun. Kierrätykseen en sitä toki siis vielä tohdinnut heivata.

Täydellisen meikkipussin kriteerit

Koko

Meikkipussin pitää ehdottomasti olla kooltaan näppärä. Sen tulee mahtua tarvittaessa käsilaukkuun ja sen pitää olla helppo ottaa mukaan. Pääsääntöisesti meikkipussi asuu kuitenkin kylpyhuoneessa, mutta joskus tulee päiviä kun tiedossa on meikin uudelleenehostamista ilman kotikäyntiä menojen välissä. 
Koon puolesta toinen kriteeri on tilavuus. Pussiin pitää luonnollisesti mahtua kaikki pelit ja vehkeet, puuterista ripsariin ja siveltimiin. Siveltimet tuottavat eniten päänvaivaa kokonsa puolesta, eikä niitä siten voi sulloa mihin tahansa pussukkaan.

Kuosi

Vaikka meikkipussi ei ole perinteinen sisustusesine, tulee sen kestää katseita – ainakin omaani. Kaunis pussukka on ilo silmälle, eikä näin ole katastrofi, jos se joskus jää pöydälle aamun kiireessä. Ehkä en kuitenkaan katastrofiksi laskisi minkään meikkipussin lojumista esillä, mutta kyllä te tiedätte mitä tarkoitan.
Ulkonäköäkin tärkeämpi asia on kuitenkin meikkipussin materiaali. Matskun tulee olla kestävä ja pestävä. Kuten kaikki edes silloin tällöin meikkejä käyttävät tietävät, saattaa purkit ja pensselit aiheuttaa taannoin sotkua, joka olisi suotavaa saada ajoittain myös pestyä. Tähän hätään ei ole heittää mitään tilastoja, mutta meikkisienet ja -siveltimet ovat aikamoisia bakteeripesiä, joten puhtaus on puoli ruokaa – tai siis meikkipussia. Plussaa on jos meikkipussin saa pestä koneessa muun pyykin kanssa.

Toiminnallisuus

Koon ja materiaalin lisäksi kolmas tärkeä kriteeri täydelliselle meikkipussille on omasta mielestäni sen toiminnallisuus. Täydellinen meikkipussi pysyy ryhdikkäästi pystyssä ja siinä on tarpeeksi suuren säilytystilan lisäksi pienempi vetoketjulla varustettu tasku terottimelle, pinseteille, peilille ja ripsentaivuttimelle. Lisätaskut ovat aina plussaa; Helposti suttaava ripsari ja meikkikynät omissa taskuissaan eivät aiheuta sotkua pussissa, jos korkki on vaikka jäänyt huonosti kiinni.
Tämä täydellinen kukkakuosilla varustettu Björn Borg merkkinen meikkipussi löytyi Sokokselta hintaan 19.90 euroa. Ja mainittakoon vielä että kyseessä ei ole kaupallinen yhteistyö tai maksettu mainos vaan oma rehellinen mielipiteeni loistavasta tuotteesta.
Minkälainen on sun mielestä täydellinen meikkipussi? Vaaditko siltä jotain, mitä ei tässä vielä mainittu?
Share on
Previous Post Next Post

Saatat pitää myös näistä

No Comments

Leave a Reply