Follow:
Häät

Tahdottiin

Viime viikon lauantaina oli pitkään odotettu ja jännitetty päivä, meidän hääpäivämme. Vuoden suunnittelu konkretisoitui vihdoin ja saimme täydellisen päivämme. Ja toisemme. Noin niinkuin ihan virallisestikin.
Olo on edelleen epätodellinen, mutta äärettömän onnellinen. En olisi voinut toivoa ihanampaa päivää mitä saimme. Kaikki meni juuri niin hyvin, ellei paremminkin mitä olin odottanut. Joka kerta kun vilkaisen vasemmassa nimettömässäni kimaltelevaa sormusta, nousee huulille hymy ja ihanat muistot palaavat mieleen kerta toisensa jälkeen.
Hääkuvia päivittyy tänne blogin puolelle myöhemmin, jahka saan niitä meidän ihanalta kuvaajaltamme. Tässä kuitenkin muutama maistiainen ensinälkään.
Share on
Previous Post Next Post

Saatat pitää myös näistä

No Comments

 • Reply Krisse K

  Oikein paljon onnea vielä näin bloginkin välityksellä ♥ Hääpäivä on yksi elämän ihanimmista päivistä. Kiva kuulla, että kaikki meni hyvin. Kävin kurkkimassa hääkuvianne valokuvaajan sivuilta. Tosi upeita. Kunnon valokuvaajaan kannattaa aina panostaa. Se raha ei mene hukkaan.

  19.8.2018 at 06:26
 • Reply Noora / Mimmimafia-blogi

  Kiitos Krisse ❤️ Tuo on aivan totta, paljon nuuta "konkreettista" ei häistä jää kuin kuvat, ja olen erittäin tyytyväinen että kuvaajamme onnistuikin taltioimaan päivän niin upeisiin kuviin ❤️

  19.8.2018 at 06:31
 • Leave a Reply