Follow:
DIY, perhe, Ruoka

Sushi-sunnuntai

Olen tutustunut sushin ihmeelliseen maailmaan vasta muutama vuosi sitten. Syystä tai toisesta en ollut maistanut sitä ennen kuin ystäväpariskuntamme kutsui meidät maistamaan heidän itse tekemäänsä sushia. Tästä lähti loputon kierre ja intohimo sushia kohtaan. Työkavereiden kanssa tuli usein käytyä lounaalla sushiravintolassa ja  M muisti toiveeni sushiateriasta heti A:n synnytyksen jälkeen ja sainkin sitä osastolle jo heti seuraavana päivänä.
Bongasin jokin aika sitten eräästä blogista ohjeen, jonka mukaan sushiaterian voi valmistaa itse ja löimme perheeni kanssa lukkoon päivän, jona tulevat meille koekaniineiksi maistamaan luomuksiani. Eilen vietettiin siis sushi-sunnuntaita ja vaikka itse sanonkin, ensikertalaiseksi ei ollenkaan huono! Ja nyt ainakin tiedän mitkä muutamat jutut teen ensi kerralla eri tavalla.
Suosittelenkin siis rohkeasti kokeilemaan sushin tekoa itse, se kannattaa ja voi yllättää positiivisesti. Heitimme eilen ruokapöydän ääressä ilmoille ajatusta kiertävästä Sushi-sunnintaista, seuraavaksi olisi paapan vuoro päästä näpertämään – katsotaan otettiinko haaste vastaan.
Ja koska perhepäivälliseen kuuluu tietenkin myös jälkkäriä, leipoi M ihanan mustikkapiirakan. En tiedä minkä ohjeen mukaan tämä oli tehty, mutta se maistui kerrassaan taivaalliselta.

Ja taas on maanantai – ihanaa alkanutta viikkoa!

Noora

Share on
Previous Post Next Post

Saatat pitää myös näistä

No Comments

Leave a Reply