Follow:
KOTI, Sisustaminen

Sohvarakkaus

Olin jo pitkään haaveillut uudesta sohvasta, oikeastaan jo tänne muuttaessamme olisin halunnut olohuoneeseen kokonaan uuden sohvan vanhan tilalle. Vanha sohvamme kuitenkin istui hyvin kotimme ilmeeseen ja värimaailmaan, joten M:n toppuuttelujen myötä taivuin itsekin ajatukseen että vanha sohva on aivan hyvä – ainakin toistaiseksi.
Tuo sama sohvarakkaus kuitenkin nosti päätään joka kerta Ikeassa kierrellessämme ja ohittaessamme sohvaosaston. Joka toisella kerralla kyseinen sohva oli pakko koeistua aina uudelleen ja uudelleen. Nyt vihdoin jokin aika sitten sain siunauksen laittaa vanhan sohvan myyntiin ja alkaa tosissaan haaveilemaan uudesta sohvasta – siitä Söderhamnista joka oli ollut ajatuksissani jo ainakin vuoden päivät, ellei kauemminkin.
Tarkoitus oli lähteä sohvakaupoille vasta kun vanha sohva on myyty ja noudettu pois uuden tieltä. Yhdet epäonnistuneet Tori.fi -kaupat oli jo takana, kun varasin sohvaa ostajaehdokkaalle, joka kuitenkin muutamaa päivää ennen sovittua noutoa ilmoitti että olikin saanut jo sohvan muualta, oli vain unohtanut ilmoittaa siitä minulle. Leuka rintaan ja kohti uusia pettymyksiä, sisäinen materialistini ajatteli. Ei onneksi mennyt kauaakaan, kun toinen (ja kolmas ja neljäskin) potentiaalinen ostaja ilmoitti olemassaolostaan. Nyt sohva odotteleekin uuteen kotiin pääsyä perjantaina ja toivon että kaupat toteutuvat tällä kertaa. Ja ainakin jonossa on muutama kiinnostunut siltä varalta että tällä kertaa käy yhtä kurjasti kuin ensimmäiselläkin kerralla. Toivotaan ettei!
Koska M alkoi myös jo olla suht innoissaan uudesta sohvasta, pistinhän minä hänetkin viime Ikeareissulla koeistumaan tuon ihanuuden, päätimme jo eilen käydä hakemassa sen kotiin. Ja siinä se nyt on, koko komeudessaan ja kauneudessaan. Tarkoituksena oli ostaa tämän 3-istuttavan osan jatkeeksi vielä yksi 1-istuttava osa, mutta siihen tarkoitetut päälliset olivat tällä kertaa loppuneet varastosta ja niitä on tulossa lisää vasta ensi viikolla. Sohvan – ja koko olohuoneen ilme tulee siis vielä hieman muuttumaan kun saamme tuon viimeisen palan sohvan jatkoksi. Olohuoneemme ilme on muutenkin hieman muuttunut tässä vuoden aikana ja jossain kohtaa pääsettekin näkemään koko huoneen ilmeen Before & After -postaussarjassa.
Tässä kuitenkin vähän maistiaisia ja esimakua meidän ihanasta, uudesta Söderhamnista.
Voiko sohvaa rakastaa? Minä ainakin voin.
Share on
Previous Post Next Post

Saatat pitää myös näistä

No Comments

 • Reply Mirkka Tulokas

  Kyllä, sohvaa voi todellakin rakastaa! Ja eihän tuollaista kaunotarta yksinkertaisesti voi olla rakastamatta. ♥ Hieno ostos!

  Voi olla, että meidänkin osoite on tänään Ikean sohvaosasto – Norsborg on kutsunut luokseen jo jonkin aikaa… ;)

  Nimimerkillä "Sohvakuumeinen"

  25.10.2017 at 12:46
 • Reply noorapauliina

  Kiitos kommentista Mirkka! Ihana kuulla, etten ole ainoa :D Tuo Norsborg-sohva on myös aika ihana ❤️ Sohvakuumeeseen ei kyllä auta muu kuin… :)

  25.10.2017 at 12:51
 • Reply Linda/The Lennokkaat

  Onpa kaunis sohva ♥__♥ Meillä tällä hetkellä Torista ostettu ei niin silmää miellyttävä, mutta koirankestävä sohva ja mä niin niin haluaisin kauniin sohvan :D En vain tiedä kauan se pysyisi ilman koirankarvoja… Mutta ehkä joskus koiratkin oppivat pysymään poissa…

  http://fasciner.blogspot.fi

  26.10.2017 at 11:02
 • Reply noorapauliina

  Kiitos Linda :) niin, toi on kyllä paha, nahkasohva taitaa olla ainoa jossa koiran (tai kissan) karvat eivät pysy.

  26.10.2017 at 11:09
 • Leave a Reply