Follow:
Äitiys, Ruoka, terveys & hyvinvointi, Yhteistyö/sponsoroitu

Silmät auki ravintoterapeutin vastaanotolla

Yhteistyössä: Tupalanmäen Puoti

Viimeksi Karoliinan kanssa viestitellessämme Karoliina kysyi minulta, olisinko kiinnostunut juttelemaan hyvinvoinnistani myös ravintoterapeutti Tiinan kanssa tämän vastaanotolla. Koska koko Tupalanmäen Puodin ajatus rakentuu asiakkaan kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin ympärille, koin että myös ruokavaliosta ja ruokaan liittyvistä asioista jutteleminen olisi luonnollinen jatkumo projektille, jossa laitetaan sekä mieli että keho niinsanotusti raiteilleen ja voimaan hyvin.
Istuin Tiinan vastaanotolle edellisviikolla ja aikaa tapaamisellemme oli varattu puolitoista tuntia. Tapaamista varten Tiina lähetti minulle sähköpostilla muutaman lomakkeen ennakkoon täytettäväksi. Ennakkotiedot pitivät sisällään muun muassa ruokapäiväkirjan muutaman päivän ajalta – jonka ojensin Tiinalle jopa ehkä hieman nolostellen. Saatesanat kuuluivat kutakuinkin näin Olin ruokapäiväkirjan täytössä sitten ihan rehellinen ja kauhistuin itsekin sen sisällöstä näin jälkeenpäin tarkastellessa. Järkikin sen sanoo että nolostelu oli turhaa, ja sitä vartenhan Tiinan luona olin – että asioita korjataan ja muutetaan elämäntapoja oikeaan suuntaan, tukemaan kokonaisvaltaista hyvinvointia ja elämäntapaa. Vaikka jotkut asiat tiedostaakin, muuttuvat ne todelliseksi vasta paperille kirjoitettuna. Vaikka olen tiedostanut sen että oma syömiseni on – Miten sen nyt kauniisti sanoisi – hiukan rempallaan, oli pelkästä kahvista muodostuneet aamupalat ja suklaamunat iltapalana melko karua luettavaa.
Kävimme Tiinan kanssa läpi vointiani ja tuntemuksiani aina yöunista stressitasoihin ja mitattiinpa myös kehon koostumustakin. Painonpudotus ei kuitenkaan ole päätavoite, vaan toivottavasti pysyvän, terveellisemmän elämäntavan tuoma positiivinen lisätuote ja bonus. Kuulostaa hyvältä ja on helpottavaa antaa itselleen lupa olla stressaamatta painosta ja vaa’an lukemasta. Hyvinvointi on niin paljon muutakin.
Juttutuokiomme loppuun yhteenvetona totesimme että lähdemme pienin askelin eteenpäin ja tavoitteena on pysyvät muutokset omiin tottumuksiin ja elämäntapoihin. Käytännössä ensimmäinen askel on kokeilla venhän jättämistä pois ruokavaliosta ja kuulostella omaa kroppaa ja uudistuksen tuomia muutoksia omiin oloihin. Katsotaan, mihin asti tässä vielä päästään! Olo on luottavainen ja Tiinan kanssa jutteleminen avasi monia lukkoja ja selkeytti asioita. Enpä olisi uskonut että oireiden kirjo on niin valtava ja kuinka paljon parempi oma vointi voisikaan olla, kun asiaa oikein lähdetään selvittämään ja tekemään muutoksia. Ehkä sitä on vain niin tottunut siihen omaan olemukseensa, ettei sitä tule edes ajatelleeksi, että olo voisi olla paljon parempikin.
Mietityttääkö sinua omat ruokailutottumuksesi ja haluaisitko hoitaa itseäsi kokonaisvaltaisemmin? Lue lisää Tupalanmäen Puodin tarjoamasta ravintoterapiasta täältä ja varaa itsellesi aika Tiinan vastaanotolle täältä. Kun varaat Sitoutuneen asiakkaan paketin (sisältää kolme käyntiä vastaanotolla) Huhtikuun aikana ja mainitset ensimmäistä käyntiä varatessasi lisätiedot kentässä Mimmimafian, saat paketin hintaan 220 euroa (norm. 240 euroa). 

Muista hyödyntää sama alennuskoodi myös verkkokaupassa tilatessasi Ekopharman tuotteita, niin saat 15 % alennuksen!
Share on
Previous Post Next Post

Saatat pitää myös näistä

No Comments

Leave a Reply