Follow:
perhe, Tapahtumat

Salon iltatorilla

Salon perinteinen iltatori on saanut alkunsa jo vuonna 1982 ja tänä päivänä se kerää kesätorstaisin yhteensä noin 50 000 ihmistä yhteen. Vuosien varrella iltatorin lavalla on nähty jos jonkinlaista esiintyjää tangokuninkaallisista Cheekiin. Eilen lavalle nousi ihana Ellinoora, jonka vuoksi mekin lähdimme katsastamaan tämän niin kehutun kesätapahtuman.
Vaikka iltaohjelma vaati noin tunnin ajomatkan suuntaansa, oli se kyllä sen arvoista. Torilla oli ihana tunnelma, ihmisiä oli paljon ja ilma oli kuin morsian. Torille oli kerääntynyt paljon kirppismyyjiä, pystytetty kahvitelttoja ja leipomokojuja – lakukioskeja unohtamatta. Pysähdyimmekin yhteen kahvilateltoista juomaan iltakahvit ja nauttimaan hillolla ja kermavaahdolla kuorrutetusta jättiletusta.
E oli innoissaan Ellinoorasta ja tarkkaan katseli esitystä isin olkapäiltä. Ja olihan äitikin aika innoissaan päästessään tämän mahtavan artistin keikalle ja vielä ilmaiseksi, aika huippua. Ihan kokonaan emme keikkaa nähneet, vaan kellon lähestyessä puoli kahdeksaa suuntasimme auton takaisin kotia kohti.
Iltatori järjestetään Salossa joka torstai ihan elokuun loppuun asti, joten vielä ehtii vierailemaan tuolla lämminhenkisessä tapahtumassa fiilistelemässä torimeininkiä.

Share on
Previous Post Next Post

Saatat pitää myös näistä

No Comments

 • Reply jhony

  great

  30.10.2017 at 08:51
 • Reply noorapauliina

  :)

  30.10.2017 at 08:54
 • Leave a Reply