Follow:
Lapset, perhe

Saaressa

Kahvipannu, pannukahvi

Mustikka

Mustikka

Mustikanpoimija

Mustikka
Mustikkapiirakka
Savustuspönttö

Savustuspönttö

Ahvenet

Ahvenfileet

Brio

Mökkitie

Sinikello

Maskinnamo

Silmälasit

Siskokset

Siskokset

Laiturilla

Uimaan

Mökkiranta

Rantakallio

Pakattiin torstaina kimpsut ja kampsut ja otettiin äkkilähtö mökille saareen. Suunnitelmissa oli ollut tehdä Juhannuksen jälkeen ainakin vielä yksi mökkireissu tänä kesänä ja nyt oli hyvä sauma ottaa muutaman päivän irtiotto kaupunkielämästä ja lähteä nauttimaan merellisestä rauhasta saareen. 
Torstaina ilma oli mitä upein, aurinko paistoi ja lämmintä oli yli 20 astetta. Perjantaina sää muuttuikin radikaalisti ja yöllä alkanut vesisade jatkui pitkälle iltapäivään. Onneksi illasta saimme kuitenkin nauttia auringosta ja lämmöstä. Lähdimmekin saunan lämmetessä iltakävelylle yhteysalusrantaan, jossa kokeilin noita ihania silmälaseja, jotka oli jätetty rannan mökkiin lukulaseiksi. Seuraava näöntarkastus kutsuu vähän ajan päästä ja nyt tiedänkin minkälaiset rillit haluan seuraavaksi, heh!
Olimme E:n kanssa myös mustikassa, tai oikeastaan ei tarvinnut mökin takapihaa kauemmas lähteä kun kipot ja kupit olivat täynnä. Vaikka E:n mustikoista vain joka viides päätyi suun sijaan kuppiin. Sillä aikaa kun muu porukka oli kokemassa verkkoja, pyöräytimme me A:n kanssa pienen mustikkapiirakan. Hiostava ilma ja ilta-aurinko ajoi tämänkin mutsin uimaan ja pulahdinpa vielä uudestaan saunastakin. Hetken houkuttelun jälkeen suostui E:kin kastamaan muutakin kuin varpaan päät.
Lauantaina koitti kotiinpaluu ja vaikka mökillä on aina ihanaa, oli kotiinkin kiva palata. Saas nähdä, keretäänkö tekemään vielä syksymmällä reissu mökille, silloinkin siellä on aivan ihana omanlaisensa tunnelma iltojen pimetessä aiemmin ja puunlehtien kellastuessa. 
Share on
Previous Post Next Post

Saatat pitää myös näistä

No Comments

Leave a Reply