Follow:
KOTI, Remontti

Remonttiprojekti is here!

Remonttiprojektimme on vihdoin ja viimein, kuukausien odottelun jälkeen lähtenyt vauhdilla käyntiin. Talo saatiin tyhjäksi viikko sitten sunnuntaina, jonka jälkeen M alkoi toden teolla purkamaan vanhaa pois uuden tieltä.

Keittiön ja olohuoneen välistä seinää alettiin eilen purkamaan. Tarkoituksena on avartaa molempia huoneita, mutta silti jättää pieni saareke tilan jakajaksi. Kuvassa seinää on purettu jonkin verran, mutta todellisuudessa aukko suurentui vielä jonkin verran kuvan ottamisen jälkeen.

Lattioissa oli joka huoneessa muovimattoa, jotka on nyt revitty pois. Alta paljastui siisti betonilattia, jonka päälle tullaan asentamaan lattialämmitys ja uusi lattia. Myös vanhat kattopaneelit on otettu pois uusia vesiputkia varten.

Myös sauna on kokenut karun muodonmuutoksen paneelien irroittamisen myötä. Saunassa on ihanan paljon neliöitä, joten vaihtoehtoja saunan lopullisen ulkomuodon toteuttamiseksi on lukuisia.

Saunasta irrotetuilla paneeleilla ja lauteilla lämmitämme taloa ainakin seuraavat pari talvea. Kaikki mahdollinen hyötykäyttöön…. no ei nyt sentään ihan kaikki kuitenkaan.

Myös keittiön, kylpyhuoneen ja kodinhoitohuoneen suunnittelu on kovassa vauhdissa, keittiötä lukuunottamatta suunnitelmat on kuitenkin toistaiseksi tallennettu ainoastaan omaan päähäni ja mielikuviin. 
Kuten kuvista näkee, jäljellä on oikeastaan enää vanhat rakenteet, joten luvassa on melko suuri remonttiprojekti. Tarkoituksena on uusia lämmitysjärjestelmä, vanha patteriverkosto pois ja tilalle vesikiertoinen lattialämmitys, maalämpöpumpun asentaminen, putkistojen uusiminen, katon ja ikkunoiden uusiminen sekä tietenkin kaikki pinnat.
Tulevat viikot ja kuukaudet  ovatkin varmasti melkoisen remontintäyteisiä ja yritän päivitellä remppakuulumisia myös tänne blogin puolelle. Täältä niitä on sitten hauska varmasti tulevaisuudessakin päivitellä ja muistella lämmöllä kun urakka on valmis.
Talon historiasta ja siitä miten tähän päädyttiin, tulen kertomaan lisää myöhemmin.
Ihanaa maanantaita!
-noora-
Share on
Previous Post Next Post

Saatat pitää myös näistä

No Comments

 • Reply Unknown

  Jeee! Remppajutut on kivoja :) -Satu

  20.6.2016 at 18:26
 • Reply sari

  joo ma kanssa haluan kuulla lisaa :) sari

  21.6.2016 at 17:54
 • Reply lilli

  jee! kivaa seurata remontin dokumentoimista!

  24.6.2016 at 08:03
 • Leave a Reply