Follow:
KOTI, Sisustaminen, Yhteistyö/sponsoroitu

Rakkaustarina jatkuu (& alekoodimuistutus)

Sain toukokuussa viimein toteutettua yhden pitkäaikaisen sisustushaaveen ja ostin olohuoneeseemme uuden maton. Matto on ihana Linie Design Asko mixed -villamatto, joka sulatti sydämeni ensisilmäyksellä.
Villamattoja kehutaan paljon niiden helppohoitoisuuden vuoksi ja Askokin on lunastanut lupauksensa tämän suhteen. Olen aina ajatellut ettei lapsiperheen kotiin kannata hankkia mitään mikä ei kestä pikkuihmisten eloa. Kotihan on tarkoitettu elämistä varten, eikö niin?

Olen yrittänyt varjella Askoa muun muassa sillä, ettei olohuoneessa saa nautiskella ruokia tai juomia. Ovela kolmevee on kuitenkin onnistunut muutaman kerran salakuljettamaan ilta- tai aamupalaa olohuoneen matolle, eikä juomaroiskeiltakaan matolle ole vältytty. Onneksi matto hylkii likaa ja sen puhdistaminen on helppoa, mitään peruuttamatonta ei siis ole tapahtunut.

Jonkin verran matosta irtoaa vielä pieniä langanpätkiä, etenkin vauvan tahmeisiin käsiin ja suuhun, neiti kun ei enää pysy paikallaan hänelle maton päälle asetetun peiton päällä. Villamaton hoito-ohjeessa kuitenkin luvataan että maton säännöllinen imurointi vähentää irtokarvojen lähtemistä ajan mittaan ja onhan tuo jo huomattavasti vähentynytkin.
Ostin oman Askoni Catalinan verkkokaupasta ja muistuttelenkin nyt myös teitä, että alennuskoodilla np-blogi saatte 10 % alennuksen mistä tahansa tuotteesta. Koodi on voimassa vielä tämän viikon, kesäkuun loppuun asti!
Linie Design Asko Mixed
Share on
Previous Post Next Post

Saatat pitää myös näistä

No Comments

 • Reply lilli

  Matto on kaunis!

  26.6.2017 at 07:55
 • Reply noorapauliina

  Kiitos lilli :)

  26.6.2017 at 07:58
 • Leave a Reply