Follow:
minä

Paluu koulun penkille

Minulla on jo pidemmän aikaa ollut halu ja intressi kouluttautua lisää, en vain ole tiennyt että mikä olisi järkevä seuraava steppi jo käymieni koulujen ja tutkintojeni jatkoksi. Olen kirjoittanut ylioppilaaksi vuonna 2009 ja suorittanut tämän jälkeen taloushallinnon merkonomin tutkinnon ylioppilaspohjaisena Kauppaopistossa. 
Aika ajoin olen selaillut eri koulutusmahdollisuuksia, löytämättä kuitenkaan mitään mikä olisi tässä elämäntilanteessa mahdollista toteuttaa. Yhtenä iltana bongasin kuitenkin yhden potentiaalisen mahdollisuuden ja näpyttelin hakemuksen koululle. Muutama päivä hakemuksen jälkeen sain kutsun henkilökohtaiseen haastatteluun, jossa hetken jutustelun jälkeen näytettiin vihreää valoa opinnoilleni. Kyseessä on siis markkinointiviestinnän ammattitutkinto, jonka suoritan monimuoto-opiskeluna hoitovapaan ohella, lähinnä verkko-opintoina.

Koulutuksen sisältöä haastattelussa hetken tutkiskeltuani olin jo aivan innoissani. Kaikki tutkinnon osa-alueet kolahtivat täysilla omiin mielenkiinnon kohteisiini, eivätkä aiheet olisi voineet olla osuvampia, juuri sellaisia mistä janoan lisää tietoa ja joiden saralla haluan kehittyä ihan ammattilaiseksikin asti.

Odotan innolla mitä kaikkea tämä uusi sivu tuokaan tullessaan ja mitä kaikkia uusia ideoita sen myötä tulee, myös tämän blogin kirjoittamisen saralla. Ensimmäinen lähipäivä on nyt takana ja pää on pyörällä kaikesta uudesta tiedosta, en silti voisi olla iloisempi tästä askeleesta jonka vihdoin uskalsin ottaa ja lähteä toteuttamaan itseäni ihan toden teolla! Tuntuu, että tämä tutkinto on juuri sitä, mitä tällä hetkellä tarvitsen.

BEdesignin kangaskassi saatu.

Share on
Previous Post Next Post

Saatat pitää myös näistä

No Comments

 • Reply Milla

  Vitsi ihailen sua, kun vauva-arjessa jaksat vielä opiskella! <3 Välillä itsekin mietin, että olisi kiva ottaa avoimesta yliopistosta, kansalaisopistosta tms. kursseja mutta jotenkin jää aina suunnittelun asteelle…

  2.10.2017 at 17:12
 • Reply noorapauliina

  Kiitos Milla <3 Kieltämättä vähän jännittää, miten saa kaikki hommat sovitettua yhteen, mutta eiköhän kaikki jotenkin aina järjesty :)

  2.10.2017 at 17:16
 • Reply Annukka // Annu.

  Ihan huippua! Itekin joskus kattelin tota samaa koulutusta, kun mietin omaa tulevaisuutta.

  Tsemppiä opintoihin! <3

  2.10.2017 at 18:28
 • Reply noorapauliina

  Kiitos Annu <3

  2.10.2017 at 18:32
 • Reply Krisse K

  Hieno juttu! Opiskelu ei koskaan mene hukkaan ja kaiken lisäksi on mukavaa, vaikka välillä onkin aika raskasta perheen ja kodin ohella. Onnea ja menestystä opintoihisi, Noorapauliina ♥

  3.10.2017 at 03:44
 • Reply noorapauliina

  Kiitos Krisse, näin minäkin uskon :) ❤️

  3.10.2017 at 05:25
 • Leave a Reply