Follow:
minä, perhe

Ostoslista kätevästi älypuhelimessa

Tiedätkö sen tunteen kun olet viikon mittaan täydentänyt paperille seuraavan ruokakauppareissun ostoslistaa ja kauppaan päästyäsi huomaat että sinne se ostoslista jäi keittiön pöydälle – taas kerran.
Yrität puristaa pitkän viikon uuvuttamilla aivonystyröillä esiin sen, mitä listassa luki. Kotiin päästyäsi huomaat että puolet niistä tavaroista mitä eniten olisit tarvinnut, jäi kauppaan.
Oli pimeä talvi-ilta kun olimme ystäväni ja lasten kanssa viereisessä leikkipuistossa ja tuttuun tapaani avauduin tästä iänikuisesta ostoslistaongelmastani. Ystäväni kertoi sovelluksesta, joka heillä miehensä kanssa on käytössä. Kyseessä on älypuhelimeen ladattavasta sovelluksesta nimeltään Wunderlist. 
Wunderlistiin pystyt tekemään jos jonkinlaisia to do -listoja, esimerkiksi juuri ostoslistan tai tehtävälistan vaikka juhlien valmisteluita varten. Listat pystyy jakamaan haluamilleen henkilöille, joilla sama sovellus on käytössä.
Otettiin M:n kanssa sovellus heti kokeiluun. Varsinkin remonttihulinoissa oli hyvä heittää kaikki ruuvit ja mutterit Wunderlistille, että seuraavan kerran rautakaupassa haahuillessa ei tarvitse sen enempää pohdiskella mitä kaikkea sitä pitikään ostaa.
Kun jääkaapista loppuu maito tai kahvipurkin pohja alkaa häämöttää, heitetään tuote Wunderlistin Ruokakaupasta -listalle. Kun kyseiset tavarat on ostettu, pystyy ne helposti näppäämään pois listalta sitä mukaan kun ostoskärry täyttyy.

Puhelin on lähes aina mukana ja käden ulottuvilla, joten listan täydentäminen on helppoa ja vaivatonta, eikä unohdus ostettavista tarpeista iske sillä välin kun etsit paperia ja kynää ostoslistan tekemiseen. Aika usein päivällä jos olen lähdössä kauppaan, laitan M:lle viestiä että lisää listaan jos tulee mieleen jotain mitä haluat kaupasta. Parasta sovelluksessa on juuri se, että se on aina ajan tasalla ja sen pystyy jakamaan muiden kanssa.
Vaikka kyseessä ei varmasti ole mikään uusi keksintö ja ostoslista -sovelluksia on sovelluskaupat pullollaan, voin lämpimästi suositella juuri tätä sovellusta kaikille hajamielisille shoppailijoille.
Minkälaisia listoja te teette muistin tueksi päivittäisessä arjessa?
Noora
Share on
Previous Post Next Post

Saatat pitää myös näistä

No Comments

Leave a Reply