Follow:
Tapahtumat

OSAAVA NAINEN & TERVE OLO

Vierailin tänään taas Turun Messukeskuksessa, jossa järjestettiin tänä viikonloppuna Osaava nainen & Terve olo & Outlet -messut. Sain lisäksi myös arpoa lippuja teille lukijoilleni ja kolmelle onnelliselle lähtikin tiketit postissa alkuviikosta. Toivottavasti nautitte messuista!
Suuntasimme messuille ystäväni, A:n kummitädin kanssa. Messuilla oli paljon näytteilleasettajia, jopa 200 eri yrityksestä! Messut toivat yhteen naisten elämäntapaan ja vapaa-aikaan liittyviä ideoita ja palveluita, ja messuilla olikin jokaiselle naiselle jotakin. Etenkin Outlet -osasto oli oikein shoppailijan unelma!

Parhaiten mieleen messuilta jäi, mikäs muukaan kuin Kuohuviinibaari sekä havupuu-uutejuoma, jota maistelimmekin shottien muodossa. Maku oli, noh, metsäinen. 
Olitteko te messuilla? Mikä oli mielestänne mielenkiintoisin tai parhaiten mieleen jäävä yritys?
Share on
Previous Post Next Post

Saatat pitää myös näistä

No Comments

 • Reply Heidi

  "Outlet oli oikein shoppailijan unelma" oltiinkohan me edes samoilla messuilla? Kyllä minun ja seuralaiseni mielestäni hinnat useassakin tuotteessa oli ihan kaupan normihintoja. Valikoima olisi voinut olla laajempi ja jotenkin osaava nainen sivuston hehkutus tiettyjen merkkien myynnistä sai ostajan kuvittelemaan että kyseistä merkkiä olisi saatavalla paljon enemmän. Toinen myyjä myi nahkatakkia aitona, onneksi itsellä on silmät ja voin katsoa tuotelapun tiedot myös itse. Koko messuilla olisi kyllä saanut olla enemmän yrityksiä jotka myyvät naisten tekemiä tuotteita mutta ymmärrän sen että ei yrittäjä ehdi joka messulle ja menee mielummin Tamperewn käsityömessuille.

  1.11.2017 at 11:48
 • Reply noorapauliina

  Kiitos kommentistasi Heidi, ikävä kuulla että messut, tai ainakin Outlet oli sinulle pettymys. Oma huomioni kiinnittyi lähinnä lastenvaatteisiin, muuten lähinnä silmäilin ja ohitin muun muassa laukkuosaston vaivihkaa heräteostosten pelossa :)

  1.11.2017 at 12:06
 • Leave a Reply