Follow:
KOTI, Remontti, Sisustaminen, Yhteistyö/sponsoroitu

Oodi eteiselle

Kaupallinen yhteistyö: Aveo Shop

Kuten myös aiemmissa kodeissamme, myös täällä olemme suosineet erilaisia tehosteseiniä, jotka on toteutettu kalkkimaalin lisäksi myös tapeteilla. Jo varsinaisen remontin yhteydessä tapeteerasin kaikkien makuuhuoneiden, sekä olohuoneemme yhden seinän. M oli antanut minulle vapauden valita tapetit itse, ja valitsinkin jokaiseen huoneeseen erilaisia raitakuoseilla varustettuja tapetteja. Valintojeni kriteereinä olivat lähinnä ajattomuus, pienellä kontrastilla ja särmällä höystettynä ja vielä näin kahden vuoden jälkeenkin olen erittäin tyytyväinen tapettivalintoihini.
Tapettihommissa olen itseoppinut, emmekä siis ole käyttäneet ammattilaisia apuna, vaikka joku saattaakin kauhistella tapetoimisen vaikeutta ja työn määrää. Ensikosketuksen tapetoimiseen (jos lapsuudenkodin tapettiremppaa kakskytä vuotta sitten ei lasketa) sain seuratessani M:n siskon tapetoidessa isänsä silloista uutta asuntoa. Hänen oppejaan ja tekniikkaansa noudattaen olen hoitanut kotiemme tapetoimiset siitä lähtien itse. Ennakkoluuloista huolimatta tapetoiminen ei oikeastaan olekaan erityisen vaikeaa, ja on itseasiassa ihan kivaakin. Edistymisen seuraaminen ja oman kädenjäljen valmistumisen sekä lopputuloksen näkeminen on se juttu! Omien remppakohteiden lisäksi olen saanut kunnian tapetoida myös ystävieni kotona, ja jopa yhden ystäväni isovanhempien uudessa asunnossa. 
Olen myös erittäin iloinen siitä, että olen saanut reilu puoli vuotta tehdä yhteistyötä ihanan sisustus- ja kodintarvikkeita myyvän yrityksen, Aveon kanssa. Sain heiltä mahdollisuuden valita tapettia, jolla toteuttaisin kotiimme pienen, mutta jo jonkin aikaa haaveilemani tehosteseinän. Ei siis mennyt kauaakaan vastata Aveolle, kun sieltä suunnalta ehdotettiin tapettiyhteistyötä.
Viime vuosien aikana olen melkoisen hurahtanut Marimekkoon. Marimekon kuosit ovat aina näkyneet sekä lapsuudenkodissani, että myöhemmin myös omissa kodeissani. Yhdessä vaiheessa elin aikaa, jolloin kuosit eivät sytyttäneet niin kovasti, mutta nyt ne ovat päässeet vahvasti takaisin niin astioiden, kuin kodintekstiilienkin muodossa. Olin iskenyt silmääni Marimekon Oodi -kuosin, jota onnekseni löytyi vielä Aveoshopista, vaikka kyseessä onkin poistuvat mallisto. Myös tapetin paikka oli jo valmiiksi mietittynä, ja ihana Oodi pääsikin paraatipaikalle eteiseemme, josta sitä pääsee ihailemaan heti ensimmäisenä kotiimme sisälle astuttaessa.
Ennen tapetointia eteinen näytti tältä:
Ja nyt tapetoimisen jälkeen eteisemme on tämän näköinen:

Muutos on aika valtava, mutta mielestäni erittäin onnistunut. Mustavalkoinen kuviotapetti tuo ihanaa särmää ja kauniin yksityiskohdan muuten niin hillittyyn sisustukseemme. I love it!

Vaikka tämä Oodi onkin poistumassa valikoimasta, on Marimekko juuri vähän aikaa sitten julkaissut uuden malliston, jota kannattaa ehdottomasti käydä ihastelemassa Aveoshopin verkkokaupassa. Myös muiden valmistajien tapetit, kuten Ferm Living, Scion,  Sandberg & Designers Guild löydät sieltä!

Huomenna tulee muuten kaksi vuotta kuluneeksi siitä, kun julkaisin täällä blogissani ensimmäisen postauksen. Synttäreiden kunniaksi on luvassa aivan ihana arvonta, joten viimeistään nyt kannattaa ottaa Mimmimafia seurantaan myös Facebookissa ja Instagramissa. Pysy kuulolla!

Pssst. Oodia saa vielä hetken alennettuun hintaan Aveo Shopista…

Kuvissa näkyvä Oodi tapetti, sekä House Doctorin metallilankainen lehtiteline on saatu yhteistyössä Aveo Shopilta.

Share on
Previous Post Next Post

Saatat pitää myös näistä

No Comments

  • Reply Anonyymi

    Upea tapetti !

    27.5.2018 at 13:55
  • Leave a Reply