Follow:
KOTI, Sisustaminen, Yhteistyö/sponsoroitu

Oi Asko, minä rakastan sinua

Taisin törmätä sinuun ensimmäisen kerran eräässä Facebook-ryhmässä. Ensireaktioni oli “Vau, näyttäisit hyvältä mun olohuoneessa!”
Kirjoitin Googleen nimesi ja etsin sinusta lisätietoa. Ihastuin sinuun koko ajan enemmän. Näytit upealta missä tahansa olitkin.
Jäit mieleeni, enkä meinannut saada ajatuksiani irti sinusta. Monena iltana tuijottelin lattiaan ja ajattelin vain sinua. Yritin päästää irti ja katsella myös muita. Yhden kanssa jopa tapasimme kerran kotonani, mutta jutustamme ei tullut mitään. Mikään ei tuntunut miltään, koska ajattelin vain sinua.
Yhtenä iltana päätin, että minun on saatava sinut. Ja siinä sinä nyt olet, olohuoneessamme, täydellinen ja vain minun.
Hyvät naiset ja herrat, saanko esitellä Askon. Olet ehkä saattanut törmätä häneen Facebookin erilaisissa sisustusryhmissä, instagramissa tai muualla sosiaalisessa mediassa. Ehkä sinunkin kotonasi on sellainen.

Yhteistyössä: Catalina

Tämä ihana matto on Linie Designin Asko mixed. Lopullisen ostopäätöksen tehtyäni, oli vain päätettävä mistä tämän ihanuuden hankin. Koska arvostan suomalaista yrittäjyyttä, halusin suuren kauppaketjun sijaan sijoittaa rahani ennemmin pienempään kotimaiseen yritykseen, joka kivijalkaliikkeen lisäksi tarjoaa asiakkailleen mahdollisuuden tehdä ostokset kätevästi verkkokaupassa omalta sohvalta.

Catalinan juuret ulottuvat aina 70-luvulle asti, jolloin se on toiminut susustustavaraliikkeenä. Melko nopeasti matot ovat kuitenkin nousseet tärkeimmäksi tuotteeksi. Vuonna 2008 Catalinaan on otettu laaja valmismattojen valikoima omien mittatilausmattojen rinnalle. Catalina myy vain hyvin muotoiltuja, kestäviä ja ympäristöarvoja kunnioittavien valmistajien merkkituotteita.

Näpyttelin tilauksen Catalinan verkkokaupassa tiistaina aamupäivällä ja yllätyksekseni matto* on olohuoneessani jo seuraavana päivänä! Todella nopeaa toimintaa, mikä tietenkin on tällaiselle hätähousulle enemmän kuin iloinen asia.

Catalinan mattovalikoima on todella laaja ja mattoja voi käydä hipelöimässä Helsingin Ruoholahdessa Mechelininkadulla sijaitsevassa liikkeessä. Verkkokaupassa voi valita myös noudon liikkeestä, jos sille suunnalle sattuu täältä vähän kauempaakin.

Ja hei, jos oma Asko tai jokin muu matto houkuttelee, koodilla np-blogi saat Catalinan verkkokaupasta 10 % alennuksen mistä tahansa tuotteesta. Koodi on voimassa kesäkuun loppuun asti.

* Matosta saatu alennusta yhteistyössä Catalinan kanssa

Share on
Previous Post Next Post

Saatat pitää myös näistä

No Comments

 • Reply lilli

  Onpa kaunis matto, sopii teille todella hyvin! Miten mattoa puhdistetaan?

  14.5.2017 at 06:54
 • Reply noorapauliina

  Kiitos lilli! :) Villamattojen ihanuushan piilee juurikin siinä että ne ovat todella helppohoitoisia. Villa hylkii likaa ja säännölliseksi puhdistamiseksi riittääkin maton imurointi. Tämänkin maton mukana tuli hyvät puhdistusohjeet. Vaikeampien tahrojen puhdistamiseksi kannattaa kuitenkin kääntyä ammattilaisen, eli mattopesulan puoleen! :)

  14.5.2017 at 08:12
 • Reply Jenni - Ruoka-alkemisti

  Ihan mahtava teksti! :)
  Ja onhan Askokin varsin tyylikäs!

  17.5.2017 at 18:54
 • Reply noorapauliina

  Voi kiitos Jenni :)

  18.5.2017 at 04:01
 • Leave a Reply