Follow:
DIY, Lapset

No se tonttuovi

Joulu lähestyy ja joka paikassa puhutaan niistä tonttuovista. DIY-ohjeita, avainkaapeista tuunattuja ovia ja askartelukauppojen valmismalleja ovat some pullollaan. Olipa itsellänikin ollut ajatus tonttuoven hankkimisesta tai sellaisen askartelemisesta esimerkiksi juurikin vanhasta avainkaapista. 
Lauantaina siskoni vinkkasi Sinooperissa myytävistä maalausta vaille valmiista ovista, joista innostuinkin samantien. Teimme treffit Myllyyn ja kävimme ostamassa ovet. Sinooperissa oli pelkkien ovien lisäksi askartelupakkauksia, jotka sisälsivät oven lisäksi maalit, mutta me valitsimme simppelimmän pakkauksen pelkällä ovella, sillä askarteluun sopivat maalit löytyivät jo kotoa.
Sitten ei muuta kuin luovuus (huom! Äidin, sillä tuleehan tämä olemaan osa sisustusta, haha) valloilleen ja maalaushommiin!

Ja koska äiti toimi projektinjohtajana ja suunnittelijana, sai E hoitaa maalauspuolen. Ja lopputuloksesta tulikin parempi kuin hyvä:
Nyt sitten odotellaan sitä Joulukuuta, tai voisihan tämän asetella paikoilleen jo aikaisemmin, sillä johan ne tontut ovat liikkeellä ja kurkistelemassa onko täällä niitä kilttejä lapsia.
Tälle  vuodelle olin jo ehtinyt tilaamaan ihanan LuKLabelin joulukalenterin, mutta tämä ovihan toimittaisi hyvin myös joulukalenterin virkaa pienine postilaatikkoineen. Isommat yllätykset voisikin jättää suloisessa pienessä paketissa oven eteen. Voi olla että otan tämän ihan käytäntöön asti myös meillä ja toinen joulukalenteri olisi sitten meitä aikuisia varten.

Joulupukki Kotiin on joulupukkipalvelu, josta perheet 
löytävät jouluksi pukin käymään jakamassa lahjat. 
Joulupukit voivat lisätä yhteystietonsa joulupukkipalveluun 
saadakseen lisää näkyvyyttä Jouluna.
Share on
Previous Post Next Post

Saatat pitää myös näistä

No Comments

 • Reply lilli

  IHANA! Pitääköhän munkin hurahtaa tonttuoveen?!

  30.10.2017 at 10:42
 • Reply noorapauliina

  Ehdottomasti! :)

  30.10.2017 at 10:47
 • Reply Minna M

  Hmm… Mä olen nyt tämän viikon googlaillut tonttuovia. Ehkä meidänkin pitää semmoinen tehdä.

  5.11.2017 at 18:32
 • Reply noorapauliina

  Tonttuoven askarteleminen oli kivaa ja en malta odottaa että saadaan ottaa ovi käytäntöön :) Eli suosittelen! Kivasti herättää Joulumieltä ja lapsenmielisyyttä meissä aikuisissakin :)

  5.11.2017 at 18:38
 • Leave a Reply