Follow:
Ruoka

Nice ‘n Greasy

Jääkaappi on täynnä ruokaa, mutta pää lyö aivan tyhjää kun pitäisi alkaa suunnittelemaan päivän lounasta. Ruoan pitäisi olla suht helppo ja nopea valmistaa, mutta perus jauhelihakastike ei maistu.
Muistin että kuiva-ainelaatikossa lymyilee viimeksi yli jääneitä tortillalettuja. Vain tomaattikastike uupuu… Jääkaapissa on vajaa rasiallinen kirsikkatomaatteja. Jes, ei kun tomaattikastikkeen tekoon!
Keitetyt tomaatit, hiukan ketsuppia, suolaa ja basilikaa ja eikun soseeksi. Paista jauheliha. Yhdistä jauheliha ja tomaattikastike. Lisää purkki kermaa halutessasi. Hiukan pippuria ja suolaa. Aloita kasaaminen kastikkeesta, valitse mieluusti pyöreä uunivuoka. Kastikkeen päälle tortillalettu. Taas kastiketta, hiukan juustoa ja lettu päälle. Toista sama oman mielen mukaan tai niin kauan kuin letut riittävät tai vuoka antaa korkeuden puolesta myöden. Viimeisen letun päälle vielä loput kastikkeet ja juustoraaste. Tadaa, tortillalasagne on valmis uuniin!
Kelpasi muille paitsi uhmakkaalle esikoiselle, jolle ei tunnu tällä hetkellä taas kelpaavan muu kuin leipä ja porkkanat.

Aterian koristeeksi olisi sopinut vielä täydellisesti muutama basilikan lehti, mutta valitettavasti kotipuutarhasta ei vielä raaskinnut nyppäistä. Ehkä ensi kerralla sitten.
Noora
Share on
Previous Post Next Post

Saatat pitää myös näistä

No Comments

Leave a Reply