Follow:
Lapset, minä, terveys & hyvinvointi, Tyyli & kauneus, Yhteistyö/sponsoroitu

Mistä tunnistat sä äiti-ihmisen?

No rusettipannasta (tai -piposta) tietenkin.

Lastenvaatemerkit ovat pullollaan mitä suloisempia rusettisomisteella varustettuja päähineitä, sekä lapsille että nykyään myös aikuisillekin – lähinnä naisille, mutta miksei miehillekin, jos niin halajaa.
Olen lukenut ja kuullut useammassakin foorumissa ihmettelyä siitä, mikä siinä on kun tulee äidiksi niin pitää lyödä päähänsä tuollainen hullunkurinen, liian isolla rusetilla koristeltu pipo tai panta. Minusta nuo ovat aivan älyttömän suloisia ja halusin myös itselleni ja tytöille sellaiset.

Ostin nämä meidän headwrapit ystäväni siskolta, joka tekee upeita käsitöitä nykyään myös muiden iloksi. 

Olen Iina 24v. ja olen harrastanut käsitöitä koko ikäni. Olin aivan pieni kun pyysin äidiltä virkkuukoukkua ja lankaa. Äiti opetti ketjusilmukan ja pylvään – Sitten se olikin menoa! 

Ihan kuin minulle olisi opetettu taikatemppu: pystyin loihtimaan langasta melkein mitä vain. Myöhemmin Isoäiti ja tädit opettivat kutomaan oikean ja nurjan silmukan, sitten palmikot ja pitsit.  10-vuotiaana neuloin itselleni jo pehmoleluja. Joskus teini-iässä en kehdannut kertoa kenellekään, että tykkään tehdä käsitöitä, sillä sehän ois ollut kavereista noloa! Kun siitä vähän kasvoin, en enää miettinyt olenko cool jos kudon villasukkaa. 

18-vuotiaana innostuin ompelusta kunnolla, ja nyt teen kaikkia käsitöitä mieleni mukaan. Vasta hiljattain olen laittanut niitä myyntiin myös lähipiirin ulkopuolelle ja vento vieraatkin ihmiset ovat alkaneet tilailla käsitöitäni. Se on ollut oikein kivaa ja saan aina hyvän mielen kun joku on tyytyväinen tekemääni työhön.

Kyseessä on harrastus, jota tykkään tehdä ja josta tienaan muutaman ylimääräisen kympin kuussa. Teen käsitöitäni myyntiin niin kauan kun se tuntuu kivalta ja tällä hetkellä se on oikein mukavaa puuhaa!

Välillä myös lahjoitan käsitöitäni niitä tarvitseville. Tänä keväänä lahjoitin ison määrän tekemiäni villasukkia Nepaliin lastenkotiin. En tiedä kumpaa sukat lämittivät enemmän: lapsien jalkoja vai minun mieltäni.

Iinan upeita tekeleitä voit ihastella lisää Facebookissa ja Instagramissa.
Ja koska pikku-blogini on tänään 1-vuotias, sain Iinalta myös yhden headwrapin arvottavaksi! Arvonta suoritetaan Instagramin puolella, jonne voit klikata itsesi tästä!
Share on
Previous Post Next Post

Saatat pitää myös näistä

No Comments

 • Reply Riikka

  Ihana blogi sinulla! Satuin tänään törmäämään äitylit ryhmässä facebookissa juurikin tähän aiheeseen, että mikä saa äidit pukeutumaan jätti rusetti pantoihin. Minäkin olen aina kokenut omakseni kaiken söpöilyn. Mies vaan ei ole ollut innostunut siitä, että hankkisin itselleni tämmöisen pannan. :,D Vaikka onkin todennut, että sopisi niin minulle kyllä. Kävin linkittämässäsi kaverin facebook sivulla tykkäämässä ;)

  https://apilankukkanen.blogspot.com

  26.5.2017 at 20:47
 • Reply noorapauliina

  Voi kiitos paljon Riikka! :) Panta päähän vaan ja menoksi ;)

  27.5.2017 at 05:31
 • Reply Johanna

  Hauskoja söpöilykuvia <3

  24.8.2017 at 19:24
 • Reply noorapauliina

  Kiitos Johanna. Kieltämättä nämä kuvat onnistuivat hyvin :)

  25.8.2017 at 17:46
 • Leave a Reply