Follow:
minä, terveys & hyvinvointi, Tyyli & kauneus

Meikkipussin MUST-tuotteet

Törmäsin jokin aika sitten lehtijuttuun, jossa kerrottiin yhdeksän tuotetta, jotka ovat ainoat joita joka nainen tarvitsee meikkipussissaan – ei enempää eikä vähempää. Nämä tuotteet olivat meikkivoide, peitevoide, aurinkopuuteri, poskipuna, smokey-eye -luomiväripaletti, ripsiväri, kulmatuote ja yksi huulipuna.
Lehtijutusta inspiroituneena ajattelin käydä läpi oman meikkipussini sisällön, joka poikkeaa aika roimasti tästä Kate Mossin ja Cindy Crawfordin suosimasta yhdeksän tuotteen säännöstä.

Itselläni meikkipussin must-tuotteet sisältävät paljon muutakin, kuin vain nuo oikeasti ehdottomat tuotteet. Tykkään olla valmistautunut kaikkeen ja “arkimeikkipussini” sisältääkin oikeastaan kaikki sillä hetkellä käytössä olevat meikkini, niin arkea kuin juhlaakin varten.

Siveltimet. Sivellinkokoelmaani kuuluu joka päivä käytössä olevat meikkivoidesivellin, puuterisivellin, aurinkopuuteri-, korostus- ja kulmasiveltimet. Näiden lisäksi pussukassa on myös erikokoisia siveltimiä luomiväreille sekä peiteväreille. Siveltimille on varattu kokonaan oma meikkipussinsa, jolloin ne pysyvät parempina eivätkä vahingossakaan tahriudu ripsivärin tai eyelinerin mustaan. Sivellinpussi sisältää myös pinsetit sekä ripsentaivuttimet.

Meikit. Itse meikkikokoelma asustaa tällä hetkellä ihanan tilavassa, kirkkaan pinkissä Dermosilin meikkipussissa. Arkikäytössä on siis meikkivoide, puuteri, aurinkopuuteri, eyeliner ja ripsiväri, kulmakynä- ja kulmaväri sekä highlighter. Fiiliksen mukaan huuliin sipaistaan silloin tällöin myös aavistus punaa.

Huulipunat. En ole oikeastaan koskaan ollut mikään kovin suuri huulipunien fani, koska niiden säilyttäminen järkevästi ja mukana kuljettaminen on muka kovin työlästä. Kaikenlaisia punia on kyllä vuosien saatossa tullut hamstrattua, mutta kokeilun jälkeen ne ovat yleensä jääneet laatikoihin ja pussukoihin joutilaana pyörimään. Nyt kuitenkin olen aina silloin tällöin ostanut huulikyniä ja kynän mallisia punia, jotka kulkevat mukavasti meikkipussin mukana ja siten niitä on tullut myös käytettyä aina silloin tällöin.

Remonttipölyn hälvettyä tarkoituksena olisi järjesteää kaikki meikit järkevästi siten, ettei koko kokoelmaa tarvitsisi kuljettaa meikkipussissa, mutta kuitenkin niin ettei niitä lojuisi ympäri kotia vaan kaikki olisi yhdessä paikassa omilla paikoillaan. Miten te olette järjestäneet omat kauneudenhoitotuotteenne kotonanne?

Share on
Previous Post Next Post

Saatat pitää myös näistä

No Comments

Leave a Reply