Follow:
Varpublogit

Mandragora Turku

Kahvia, teetä, suklaata. Mitä muuta ihminen kaipaa keskellä pimeää ja sateista marraskuuta? Me Varpublogien bloggaajat saimme keskiviikkona käydä tutustumassa vastikään Turun keskustassa Forumiin avatussa kahvi- ja teekauppa Mandragorassa
Tätä kahvin ja teen ystävän unelmaputiikkia luotsaavat iloiset ja asiakaspalvelualttiit Juhani ja Päivi, jotka auttavat sinua valitsemaan täydellisen kahvi- tai tee-elämyksen juuri omien makujesi mukaan, tai jos haluatkin kokeilla jotain aivan uutta. Mandragorassa on valtavat valikoimat erilaisia teevaihtoehtoja, irtoteestä teepussipakkauksiin ja kahvipapuja, joista voidaan jauhaa sinulle tuoretta kahvia mukaasi. 

Visiitin jälkeen innostuin tee- ja kahvihifistelystä toden teolla. Mukaani kaupasta lähtikin Saaristolaiskahvi -kahvipapuja, sekä muutama Teapigs -pussiteepakkaus. En vielä omista kahvimyllyä, mutta vinkkasin Joulupukille, että nyt sellaiselle olisi käyttöä myös meidän kotona. Katsotaan, menikö toive perille.
Myös teen kulutus kasvaa kotonamme yleensä aina syksyisin ja saatamme useampanakin iltana viikossa nauttia kupilliset kuumaa teetä yhdessä M:n kanssa. Jos perinteinen teen nauttiminen alkaa kyllästyttää, kannattaa Mandragorasta käydä kysymässä esimerkiksi Matcha-tarvikkeita tai Kalabasaa ja Bombillaa, jotka olivat ainakin minulle täysin uusia tuttavuuksia. En olisi ennen uskonut, miten monella eri tavalla teetäkin voi nauttia!
Oletteko jo vierailleet Mandragorassa Turussa tai muualla?
Mandragora Turku on avoinna arkisin klo 10-18 ja lauantaisin klo 11-15. Liikkeen löydät Forumin Kauppakäytävältä, Kauppiaskatu 4.
Share on
Previous Post Next Post

Saatat pitää myös näistä

No Comments

Leave a Reply