Follow:
terveys & hyvinvointi, Tyyli & kauneus

Maailman mahtavin kulmien kestoväri

Olin jo pidemmän aikaa laiminlyönyt kulmieni huoltamisen, kunnes vihdoin sain itseäni niskasta kiinni. Kulmien nyppiminen – ainakin itselläni – on kaiken A ja O, ja jo nopea sieltä täältä siistiminen saa aikaan paljon huolitellumman katseen, kuin ympäriinsä rehottavat karvamadot.
Toki joillekin sopii paremmin luonnolliset kulmat, joiden on annettu kasvaa ja rehottaa, mutta itselläni kun kulmakarvat kasvavat muutenkin harvakseltaan, ei tällainen kasvattaminen ja rehottaminen tulisi kuuloonkaan.
Kulmien värjääminen on kuulunut omiin vakiohuoltotoimiini jo pidemmän aikaa, mutta nyt viime kerrasta oli päässyt kulumaan jo useampi kuukausi. Koska tällä hetkellä suurin osa tavaroistamme on muuttolaatikoissa odottamassa, päätin ostaa kokonaan uudet värit vanhojen etsimisen sijaan (jos näkisitte autotallimme tällä hetkellä, ymmärtäisitte että kulmavärin etsiminen sieltä olisi lähes sama kuin etsisi neulaa heinäsuovasta).
Tuurilla löysinkin Tokmannilta aivan uuden tuttavuuden, johon en ollut aikaisemmin törmännyt; nimittäin Cameleon kulmakestovärit. Olen aikaisemmin käyttänyt vain Refectocilin omia värejä, joten kokeilunhaluisena nämä tarttuivat mukaan.
Koska en ollut kokeillut näitä aiemmin, päätin ottaa sekä ruskean, että mustan värin, joista voi sitten keskenään sekoittaa itselle sopivan sävyn.
Pakkaus piti sisällään värin, hapetteen, pienen sekoitusastian ja sudin levitystä varten.
Suti ja kippo olivat positiivinen yllätys, sillä ne olivat mielestäni huomattavasti parempia ja käytännöllisempiä Refectociliin verrattuna. Värin ja hapetteen koostumus ja levitettävyys oli lähes sama.
Väri lupaa noin kahden viikon keston, joka piti hyvinkin paikkaansa. Värjäsin kulmat uudelleen viime lauantaina ennen sunnuntain valmistujaisjuhlia, mutta samoilla kulmilla olisi porskuttanut vielä muutaman päivän.
Voin siis lämpimästi suositella tätä kulmien kotivärjääjille, hintakin on oikein kukkaroystävällinen ja pakkauskin tuntuu hyvin riittoisalta.
Oletteko te jo kokeilleet tätä tuotetta? Mitäs piditte?
noora
PS. Tämä ei ole maksettu mainos :)

Share on
Previous Post Next Post

Saatat pitää myös näistä

No Comments

Leave a Reply