Follow:
DEEP, minä, terveys & hyvinvointi, Tyyli & kauneus

#loveyourself

Kukaan muu ei voi tehdä sinua onnelliseksi, kuin sinä itse. Tajusin jokin aika sitten yhden hyvin, hyvin tärkeän asian.

Olen lähes koko ikäni kamppaillut erilaisten ulkonäkökysymysten parissa, lähinnä painoon liittyen. Noh, kukapa nainen ei olisi, enemmän tai vähemmän jokaisella on joskus ollut samanlaisia ajatuksia omasta vartalostaan. Oikeastaan teini-iästä alkaen on ollut jos jonkinlaisia dieettejä ja kuureja päällä, lähes koko ajan. Lähimmät, pitkäaikaisimmat ystäväni tietävät miten hankala asia on ollut ja miten suuri merkitys sillä on ollut oikeastaan koko tähänastisen elämäni ajan.
Yhtenä iltana kuitenkin huomasin, että niitä fiiliksiä; ahdistuneisuutta omista liikakiloista tai pahaa mieltä vyötäröllä roikkuvista vatsamakkaroista ei ole ollut vähään aikaan. Aloin oikein miettimään, koska olen viimeksi katsonut peiliin ja ajatellut että yök, mikä läski siellä seisookaan. En edes muista!

Tiedostan kyllä, että niinsanottuun ihannepainoon on matkaa ja terkkarinkin mittapuulla olen ylipainoinen, mutta mitä sitten?  Olen perusterve ja jaksan touhuta lasteni kanssa, vaikka se toki vaatiikin pannullisen kahvia aamulla. Syömme normaalia kotiruokaa, mutta joskus hemmottelemme itseämme myös herkuilla. Sitähän se elämä on? Kultaista keskitietä. En usko että mikään ääripää sopii kenellekkään, oikeasti.
Ennen valikoisin vaatteeni lähinnä sen perusteella, miten hyvin jenkkakahvat tai vatsamakkarat saa piiloon. Nyt käytännöllisyys, istuvuus ja mukavuus vievät voiton. En yritä piilottaa mitään, ja se on älyttömän huojentavaa! Ja silti vaatteet näyttävät mielestäni ihan hyvältä päälläni. Eikö joku ole joskus sanonutkin että “korosta sitä mitä et voi piilottaa”. Jos jotakin häiritsee toisen vatsamakkarat tai kaksoisleuka, vika on jossain ihan muualla kuin arvosteltavan peilikuvassa.

Kun oma mieli on sujut sen kanssa miltä näyttää, alkaa tämä itsevarmuus näkyä myös ulospäin. Kun kannat kilosi kauniisti, oli niitä sitten liian vähän, liikaa tai juuri sopivasti, voit olla varma että sen huomaa myös muut. Kiusaajille voi haistattaa pitkät, mutta vain kuvainnollisesti – sillä sinä voitit ja se on paras kosto niille ilkeille ihmisille, jotka ovat yrittäneet musertaa sinut.

Haastankin ihan jokaisen – niin naisen kuin miehenkin – irrottamaan hetkeksi siitä ulkonäkökeskeisestä oravanpyörästä ja nauttimaan olostaan juuri sellaisena kuin on.

Rakasta itseäsi, olet kaunis.

Share on
Previous Post Next Post

Saatat pitää myös näistä

No Comments

 • Reply Veera

  Tosi hyvä teksti Noora <3 -Veera

  8.9.2017 at 03:09
 • Reply noorapauliina

  Kiitos Veera <3

  8.9.2017 at 04:27
 • Reply Milla

  Pakko tähän vielä kommentoida, kun palaan aika ajoin tähän ku harmittaa jäljellä olevat raskauskilot tms. <3

  2.10.2017 at 17:13
 • Reply noorapauliina

  <3

  2.10.2017 at 17:17
 • Reply Emilia

  Todella hyvä postaus! Juuri näitä asioita olen käsitellyt paljon viime aikoina ja tekstisi osui ja upposi. Olet todella upea nainen <3

  3.3.2018 at 21:54
 • Reply noorapauliina

  Voi kiitos Emilia, ihana kommentti. Ja ihana kuulla, että tekstini osui nappiin. Upea olet itsekin! <3

  4.3.2018 at 17:22
 • Reply Satu

  Mahtava kirjoitus, kiitos.

  5.3.2018 at 17:01
 • Reply noorapauliina

  Voi kiitos Satu <3

  5.3.2018 at 17:02
 • Leave a Reply