Follow:
minä, terveys & hyvinvointi, Tyyli & kauneus

Laukkurakkaus

Marimekko-mini-matkuri-laukku.jpg
Olen aina ollut heikkona laukkuihin. Nuorempana minulla oli kaappi tolkulla jos jonkinlaista kapsäkkiä. Viime vuosien aikana olen kuitenkin karsinut valikoimaa rankalla kädellä ja nyt laukkujeni lukumäärä on laskettavissa kahden käden sormilla.
Ennen en juurikaan katsonut laatua vaan määrä vei voiton. Nykyään olen kuitenkin tarkempi siitä, minkä laatuista tavaraa ostan, myös laukkujen kohdalla.
Haussa on pidemmän aikaa ollut se täydellinen nahkalaukku ja Marimekon Mini Matkuriin ihastuin ensimmäisen kerran jo vuosia sitten. Nyt kun minulla olisi ollut mahdollisuus saada kyseinen laukku, sain pettymyksekseni kuulla että sen valmistus on lopetettu, eikä laukkua saa enää mistään. Toki jossain outletissa olisi saattanut olla yksi kappale pyörimässä, mutta en jaksanut alkaa metsästämään laukkua uutena sen koommin. Sen sijaan laitoin Tori.fi Halutaan ostaa -ilmoituksen.
Kului noin viikko, kun aloin saamaan yhteydenottoja myytävistä matkureista ja nyt tuo ihanuus on minulla kotona. Materialismionnellisuus on taas huipussaan, sillä on tuo vaan niin ihana!

Share on
Previous Post Next Post

Saatat pitää myös näistä

No Comments

 • Reply Minna-Liisa S

  Ymmärrän laukkurakkautesi. Tosi ihana!

  9.6.2017 at 09:56
 • Reply noorapauliina

  No eikö vaan ookin! :) <3

  10.6.2017 at 03:33
 • Leave a Reply