Follow:
Kuulumisia, vuodenajat

L niin kuin lomalla

Blogi on päivittynyt heinäkuun ajan huonosti, koska olen ollut ihan lomalla! Melkein kuin huomaamattani. En siis suunnitellut pitäväni blogin kirjoittamisesta lomaa, mutta niin siinä vain kuitenkin kävi. Vaikka uusien postauksien aiheita on mielessä pilvin pimein ja osa osittain toteutettunakin luonnoksissa, en ole julkaissut tekstejä normaaliin tahtiin. Osittain tahtomattani, osittain täysin tiedostaen tilanteen. En kuitenkaan ole ottanut asiasta stressiä, vaan antanut asian olla ja edetä omalla painollaan. 
Osittain syytän myös näitä helteitä, joiden ansiosta on ollut vähän pakkokin vain olla välillä. Paukut ei vain kertakaikkiaan riitä tekemään kaikkea mitä haluaisi, niin hyvin tämä lämpö on vienyt mehut ainakin meikäläisestä. Ainakin on ollut hyvä syy vain olla, unohtaen kaiken ylimääräisen. Myös viimeiset hääjärjestelyt ovat ottaneet osansa käytettävissä olevasta aivokapasiteetista. 
Elokuussa blogi tulee päivittymään taas toivottavasti tiheämpään tahtiin ja hääpostauksiltakaan ei vältytä vielä silloinkaan. Toivottavasti teillä siellä ei ole jo aivan kauhea hää-ähky, sillä lisää on tulossa! 
Kesää on vielä rutkasti jäljellä, joten nautitaan ja otetaan siitä vielä kaikki irti <3
Jos meidän perheen elo kiinnostelee, instagram päivittyy tasaiseen tahtiin vaikka blogissa olisikin hiljaisempia jaksoja. Nähdään siellä ja paa viestiä!


Share on
Previous Post Next Post

Saatat pitää myös näistä

No Comments

Leave a Reply