Follow:
KOTI, Lapset, minä, Remontti

Kuulumisia

Koko kesä ja alkusyksy on kulunut tiiviisti remontin parissa ja blogin päivitys onkin jäänyt hieman unholaan tämän hektisen kesän johdosta.
Lähes koko neljä viikkoa kestänyt kesäloma vietettiin raksalla aamusta iltaan, muutamaa Hoplop-päivää ja hengähdystaukoa lukuun ottamatta.
Todella paljon on saatu aikaiseksi, mutta vielä on hommaa jäljellä. Voiton puolella ollaan kuitenkin jo reilusti, ja se jos jokin antaa puhtia jaksaa tätä sekavaa ja kiireistä elämää vielä hetken aikaa. Lopussa kiitos seisoo ja pääsemme kaikki hengähtämään – omassa kodissa, vihdoin.
To do -listasta on tähän mennessä saatu vetää yli seuraavat:


– Lämmitysjärjestelmän uusiminen (maalämpö)

– Lattialämmitys ja siihen liittyvät lattian pohjatyöt
– Uudet käyttövesiputket
– Seinien uudelleenlevytys, tasoitus ja maalaus/tapetointi
– Kylpyhuoneen ja wc:n laatoitus, suihku ja toinen wc-pönttö 
– Laminaatit ja keittiön sekä olohuoneen kattopaneelit ja led-spottien asennus
– Uudet ikkunat
– Puuhellan maalaus
– Pistorasiat ja katkaisijat
Tämä viikonloppu sujuu jälleen työntäyteisesti keittiön asennuksen parissa. Keittiöpostausta luvassa heti, kun kaikki laatikot ja kaapit on saatu paikoilleen.
Myös ikkunoiden uusimisesta ja siitä miten siihen päädyttiin, on tulossa oma juttunsa blogiin yhteistyöpostauksen merkeissä.
Raskausrintamalla valtakunnassa myös kaikki hyvin; 30 raskausviikkoa on ohitettu jo rytinällä ja äitiysloman alku häämöttää jo alle kuukauden päässä. Muutaman päivän sairauslomalla ennenakaisten supistusten takia ollaan jouduttu viettämään, mutta nämä menivät onneksi itsellään ohi, eikä mitään suurempia toimenpiteitä niiden suhteen vaadittu.
Sormet syhyävät jo päästä sisustamaan minimimmin valtakuntaa uuteen ihanaan kotiimme – ja toki myös muita huoneita, koko kaunista taloamme. Normaali elämä – Täältä tullaan! Kummasti sitä on oppinut arvostamaan niitä ihan tuiki tavallisia arkisia asioita ja jopa kaipaamaan pyykinpesua omalla koneella, imurointia ja moppausta.
Ja juuri kun tulemme saamaan elämän taas tasaisen seesteiseksi (voiko se sitä lapsiperheessä edes olla?), tulee maailmamme mullistamaan uusi pieni ihminen jota isosiskokin kovasti jo odottelee saapuvaksi.
Viikonloppuja kaikille!
Share on
Previous Post Next Post

Saatat pitää myös näistä

No Comments

Leave a Reply