Follow:
KOTI, Lapset, Sisustaminen

Kurkistus lastenhuoneeseen

Kotonamme on kolme makuuhuonetta, joista toiseksi suurin on E:n huone. Alkuun myös E:n sänky oli huoneessa, mutta koska nukumme kaikki samassa huoneessa, muuttui huone leikkihuoneeksi. Sitten kun tytöt siirtyvät pois meidän huoneestamme, olemme ajatelleet että pienimmästä makuuhuoneesta tulee heidän makuuhuoneensa ja leikkihuone pidetään erillään siihen asti että tytöt alkavat kaipaamaan omaa rauhaa ja omia huoneitaan.
Lastenhuoneeseen haluttiin tehosteseinäksi vaaleanpunaista ja toinen pitkä seinä tapetoitiin remontin yhteydessä vaaleanpuna-beige-raidallisella tapetilla. Hempeä vaaleanpunainen tuo ihanaa lämpöä ja samalla raikkautta muuten valkoiseen huoneeseen.
Vaaleanpunaista on käytetty lisäksi matoissa, joista isompi räsymatto on ollut minun lapsuudenkodissani omassa huoneessani. Pienempi raidallinen puuvillamatto sen sijaan on ostettu H&M:stä.
Nostalgiaa huoneessa lisää se, että se on aikanaan ollut äitini, eli tyttöjen mummin huone. Nyt se on herätetty henkiin lasten valtakuntana, jossa varmasti vuosien aikana leikitään jos jonkinlaisia leikkejä nukkekodin sisustamisesta pehmolelujen kahvittelukutsuihin.
Share on
Previous Post Next Post

Saatat pitää myös näistä

No Comments

 • Reply Tiia

  Ihanan näköistä :) Löysin juuri blogisi ja jäin bloglovinissa seuraamaan, kirjoitat kivasti ja otat nättejä kuvia :) Minun blogin löydät osoitteesta http://thebabystepp.blogspot.fi

  31.7.2017 at 15:39
 • Reply noorapauliina

  Moi Tiia! Kiitos, ja kiva kun olet löytänyt blogini :) Käyn ehdottomasti vierailemassa myös sinun omassasi!

  31.7.2017 at 15:59
 • Reply Emmi Lumivirta

  Ihana huone ja tuo nostalgia tekee siitä erityisen ❤

  19.8.2017 at 17:37
 • Reply noorapauliina

  Kiitos Emmi, ja niin kyllä tekeekin ❤️

  19.8.2017 at 18:40
 • Leave a Reply