Follow:
KOTI, Sisustaminen

Kotimme vihreät

Minulla on uusi harrastus. Ei jumppa, ei lenkkeily… Vaan huonekasvit. Olen nimittäin täysin hurahtanut huonekasveihin. Kotonamme on tällä hetkellä kaksitoista…siis KAK-SI-TOIS-TA eri viherkasvia ilahduttamassa ja luomassa raikkautta sisustukseen. Viherkasvit eivät pelkästään näytä ihanilta, vaan ne myös puhdistavat sisäilmaa. Win-Win.

Innostus vihersisustamiseen ja huonekasveihin lähti viime kesänä kun sain ystävältäni palmuvehkan pistokkaan. Sinnikkäästi pidin pistokasta vesilasissa kunnes juuret alkoivat ilmestyä ja iskin pikkuisen multaan. Hetken päästä alkoi mullasta pilkottaa uutta vihreää ja tämä jos joku sai sisäisen viherpeukaloni heräämään.

kukkateline: Ferm Living Plant Stand High / Aveo (saatu yhteistyössä Aveoshopilta)

Nyt olen hankkinut kotiimme myös muutaman kaktuksen, jotka ovat koko komeudessaan mielestäni todella näyttäviä, eikä niitä pitäisi olla kovin helppo päästää päiviltäänkään (kuuluisat viimeiset sanat). Uusin tulokas on kuitenkin ystävänpäivälahja itselleni, nimittäin Anopinkieli, joka on ollut toivelistalla myös jo jonkin aikaa.

Nyt kun kasvukausi on aluillaan ja kevät jo häämöttää, olen muutamalle kasville vaihtanut jo uudet mullat ja isomman ruukun. Enpä olisi vielä joitain vuosia sitten uskonut lukevani harrastuksiini viherkasvien hamstraamisen, haha! Ennen vannoin tekokasvien nimeen, mutta kyllä näiden aitojen kasvun seuraaminen on vailla vertaansa.

Muita viherpeukaloita?

psst. Plantagenissa on tälläkin hetkellä aika hyvät alennukset kaiken kokoisista viherkasveista.

Jos pidit postauksesta, jaa se ihmeessä ystävillesikin!

Share on
Previous Post Next Post

Saatat pitää myös näistä

No Comments

 • Reply Riina

  Vihreys tuo ihanaa viihtyisyyttä kotiin. 🌿 Upea kukkateline ja kauniit kasvivalinnat! 💚

  6.3.2018 at 19:55
 • Reply noorapauliina

  No niin tuo! Kiitos Riina :)

  6.3.2018 at 20:06
 • Leave a Reply