Follow:
KOTI, Sisustaminen, vuodenajat

Kotiin saapui Joulu

Meillä ei ole koskaan ollut mitään tiettyä aikaa, jolloin alamme koristella kotia Joulua varten. Tiedän, että jotkut hakevat kuusen heti Joulukuun alussa, toiset taas aaton aattona tai vasta aattona. Meille kuusi saapuu joulukoristeista viimeisenä, yleensä noin viikkoa ennen Jouluaattoa.

Ennen kuusta kotia aletaan kuitenkin yleensä valmistella Jouluun marras-joulukuussa pikkuhiljaa. Tiistaina kiipesin ullakollemme hakemaan joulukoristelaatikon ja viimeisetkin joulujutut ovat nyt paikoillaan (sitä joulukuusta lukuun ottamatta). Less is more – on hyvä ohjenuora mitä tulee sisustukseen, ainakin meillä tätä haluan noudattaa. Meillä ei siis ole kovinkaan paljon varsinaisia joulukoristeita ja muun muassa kaikenlaiset tonttufiguurit ovat kiellettyjen listalla. Joulutunnelmaa luodaan lähinnä tunnelmavalaistuksen, havujen ja joulukalenterin voimin.

Nyt kun Joulu on tuotu kotiin, olo on rento ja rauhallinen, on Joulunodotuskin alkanut toden teolla. Vaikka rakastan Joulun tunnelmaa juurikin sisustuksessa, tekee Joulusta parhaan kuitenkin tieto siitä, että sen saa viettää omien rakkaimpiensa seurassa.
Miten Joulu näkyy teidän kotonanne?

Share on
Previous Post Next Post

Saatat pitää myös näistä

No Comments

Leave a Reply