Follow:
Häät

Kolmas polttarikirje

Elämme tällä hetkellä erittäin jännittäviä aikoja, tai siis ainakin minä elän. Kolmas polttarikirje saapui tiistaina ja nyt ei varmaan auta enää muu kuin odotella koska alkaa tapahtua. Ensimmäisen polttarikirjeen voit käydä kurkkaamassa täältä ja toistakin kirjettä vilauttelin pari viikkoa sitten Instagramin tarinoissa.
Tässä kirjeessä käskettiin siis pakata viimeisetkin tavarat ja jäädä odottelemaan, sillä polttarit voivat alkaa missä vaan ja milloin vaan. Voin kertoa että kaasot (ja mahdollisesti muut polttarijärjestelyissä mukana olleet) ovat kyllä saaneet vedettyä minua ihan sata nolla, eikä minulla ole aavistustakaan mitä tuona kyseisenä päivänä tulee tapahtumaan, saatikka milloin se on. Sen vuoksi olenkin ollut niinsanotussa valmiustilassa jo ensimmäisestä kirjeestä lähtien, varmasti ihan muiden ärsytykseenkin asti.
Seuraava polttareihin liittyvä postaus onkin varmasti sitten sellainen jossa kerron mitä teimme, missä ja milloin. Sen osaan kuitenkin nyt jo arvata, että minut tuntevat ihmiset ovat varmasti järjestäneet meille ihanan päivän, piti se sisällään sitten mitä tahansa.
Muita polttarikuumeilevia morsiamia siellä ruudun toisella puolella?
Share on
Previous Post Next Post

Saatat pitää myös näistä

No Comments

Leave a Reply