Follow:
Lapset, Vaatteet & pukeutuminen, Yhteistyö/sponsoroitu

Koko perheen Slipstopit
Kaupallinen yhteistyö: KidSpot / Slipstop


Lotta ja Monica ovat siskokset Slipstop Finlandin takana. He toivat brändin Suomeen, ihastuttuaan tuotteisiin Turkissa, jossa Slipstop -tossuja on saanut ostaa vuodesta 2014 alkaen. Tossuja on sekä aikuisille että lapsille ja tämän yhteistyön myötä sainkin valita sekä itselleni, että tytöillemme omat  monitoimitossut, Slipstopit. 

Slipstop-tossut sopivat moneen tarkoitukseen

Slipstop-tossuja voi käyttää oikeastaan missä tahansa; uima-altaalla, rannalla, meressä, veneessä, kotona, kylpyhuoneessa, sisä-leikkipuistossa, koulussa tai päiväkodissa. E:n tanssiharrastus jatkuu syksyllä, ja tytöt ovat myös aloittamassa päiväkodin joulukuussa, joten nyt on tossut näihin molempiin molemmilla sitten jo valmiina. Tossuja valitessa tulee ottaa huomioon, että tossun tulisi olla jalassa kuin sukka, joten on tärkeää valita juuri oikea ja jämpti koko. A:lle valitsin koon XS, joka vastaa kokoa 21-23 (pohjan koko 14 cm), E:lle koon M, joka taas vastaa kokoa 27-29 (pohjan koko 18 cm) ja itselleni aikuisten koon 39-40. 


Lasten ja aikuisten lisäksi Slipstopit sopivat myös esimerkiksi vanhuksille ja niiden liukastumista ehkäisevä pohja pitää pystyssä niin uimahallissa kuin kotikylppärissäkin. Slipstopit on valmistettu hengittävästä ja huokoisesta kankaasta, joten ne on helppo pestä saippualla tai miedolla pesuaineella, ja jotka myös kuivuvat nopeasti. Tossuja ei saa pestä pesukoneessa.

Meillä tossut ovat päässeet tositoimiin lasten vesileikeissä niin pihalla kuin kylpyhuoneessakin, jossa tossut ovat erityisen kätevät puolitoistavuotiaalle hurjapäälle, joka ei aina muista kuinka liukas märkä laattalattia voikaan olla. Myös uimarannalla tossut ovat ihanat ja suojaavat pikku varpaita esimerkiksi teräviltä kiviltä veden pohjassa.

Yhden palautteen neljävuotias tiesi äidille tossuista antaa; Niissä olisi pitänyt olla yksisarvisen kuvia, niin kuin kerhokaverin tossuissa! Saattaakin olla, että laitan E:lle vielä nämä suloiset yksisarvistossut tulemaan yllätykseksi, sillä tähänastisella käytöllä ja kokemuksella voin sanoa kyseessä olevan todella monikäyttöiset ja laadukkaat tossut, joten lisäparista ei todellakaan ole ainakaan haittaa.


Omat mustat tossuni taas sujautan jalkaani kun suuntaan ensi viikolla ensimmäistä kertaa joogatunnille. Siitä lisää myöhemmin!

Koodilla Mimmimafia saat 15 % alennuksen Slipstopin verkkokaupasta. Alennuskoodi on voimassa 1.7. klo 23.59 asti.
Share on
Previous Post Next Post

Saatat pitää myös näistä

No Comments

 • Reply Ida // Mutsi ja Murupullat

  Nä vois hei olla kivat uimahallissa tällaiselle pöpökammoiselle 👌🏽
  Pst. Joogatreffit?

  27.6.2018 at 14:36
 • Reply Noora / Mimmimafia-blogi

  No uimahallissa just hyvät! Ja joogatreffeille myös vahva kyllä! 😊👌

  27.6.2018 at 14:39
 • Reply Hanna-Mari Autioniemi

  Näitä olenkin katsellut! Kiva saada lukea hyviä kokemuksia näistä :) Ja eikun tilaamaan… :)

  http://lifewithhannamari.blogspot.com/

  27.6.2018 at 19:19
 • Reply Noora / Mimmimafia-blogi

  Mahtavaa! 😍👌

  29.6.2018 at 09:21
 • Reply Saara Hurlumhei

  Näyttävätpä kivoilta! Ihanan värikkäät ja tosi kätevät. Minäkin saan testiin tuollaiset pian. Kiva kuulla muiden positiivisia kokemuksia!

  29.6.2018 at 11:41
 • Leave a Reply