Follow:
terveys & hyvinvointi, Tyyli & kauneus, Varpublogit

Kohti ekologisempaa elämäntapaa Tupalanmäen Puodissa

Luonnonmukaisuus, ekologisuus, lähellä tuotettu, kotimainen. Ekologisuudella tarkoitetaan vastuun ottamista ympäristöstä ja luonnosta, sekä muista ihmisistä ja tulevaisuudesta. Eko ja luomu ovat tämän päivän sanoja ja kiinnostaa suurta osaa ihmisistä, ikään ja sukupuoleen katsomatta. Me Varpublogien jengin kanssa saimme kunnian vierailla sympaattisessa Tupalanmäen Puodissa tutustumassa luontaistuotteisiin, luonnonkosmetiikkaan ja ekologisiin kodinpuhdistusuotteisiin.
Tupalanmäen Puodin takana on entinen lastentarhanopettaja, nykyään ravintoterapeutti Tiina. Puodissa on tarjolla myös Kalevalalaista jäsenkorjausta, intialaista päähierontaa ja etenkin vauvojen hyvinvointiin suosittua vyöhyketerapiaa. Ekokosmetologi Karoliina toteuttaa muun muassa kasvo- ja jalkahoidot, aromahierontaa sekä itselleni uutena tuttavuutena Ayurveda-hierontaa. Kaikki hoidot ja palvelut ovat aina kokonaisvaltaisia ja kullekin asiakkaalle yksilöllisesti räätälöityjä. 

Puoti sijaitsee Liedossa ja sen hyllyt ovat täynnä toinen toistaan ihanampia tuotteita ja pakkauksia. Tupalanmäen puodin asiakaslupaus on, että valikoimasta ei löydy yhtäkään tuotetta, joka sisältää valkoista vehnää tai valkoista sokeria ja kaikki ylimääräinen tärkkelys ja lisäaineet on karsittu pois. Asiakkaan ei tarvitse siis itse miettiä ja selvittää, sisältääkö tuotteet näitä aineita, sillä selvitystyö on jo tehty puolestasi. Ei siis tarvitse tietää eko- ja luomutuotteista tai luonnonkosmetiikasta juuri mitään, sillä puodin ammattitaitoiset ja ystävälliset naiset auttavat sinua löytämään juuri itsellesi sopivat tuotteet tai mahdollisen avun vaivaasi.

Tämän kuvan on ottanut Arkeen Kätketty Aarre -blogin Petra <3
Tutustumiskierroksen jälkeen saimme jokainen lyhyen konsultaation luonnonkosmetiikasta ja ranskalaisen Bohon tuotteista, joista jokainen sai valita itselleen yhden tuotteen kokeiltavaksi ja kotiin vietäväksi. Minulle testattiin mineraalipuuteria, jota olen halunnut kokeilla jo pidemmän aikaa. Lisäksi saimme vielä aivan ihanat goodiebagit, ja voitteko uskoa, että Tupalanmäen tytöt olivat käyneet kurkkaamassa jokaisen meidän blogiin ja kasanneet kullekin omanlaisensa lahjakassin – ihan huippua! Kerron saamistani tuotteista lisää myöhemmin, kun pääsen testailemaan niitä.
Vierailu Tupalanmäen Puodissa antoi kyllä lisää ajateltavaa ekologisemmasta elämäntavasta, ja luonnonmukaisista tuotteista.  Aion ehdottomasti vierailla puodissa uudelleen ja jatkossa täydentää meidän perheen luontaistuotevarastoja siellä. Suosittelen lämpimästi myös sinua käymään tuossa ihanassa puodissa jos satut osumaan Liedon suunnille – ja onhan tämä pikkukauppa vierailemisen arvoinen vaikka vähän kauempaakin tultaessa. Puodin oma verkkokauppa on myös vastikään auennut ja tuotteita on mahdollista shoppailla myös verkossa!

Goodiebagin lisäksi tein hieman myös omia ostoksia. Olen pitkään halunnut kokeilla palashampoota, joten sellainen lähti myös mukaani. Kyseessä on kotimaisen Flown saippuapohjainen shampoopala, joka on täysin ekologinen ja sisältää kasviöljyjä, yrttejä ja eteerisiä öljyjä. Palashampoo ei sisällä säilöntäaineita, hajusteita eikä väriaineita ja mineraaliöljyjä.

Lisäksi ostin suomalaista Kaunis -sarjan pyykkietikkaa, koska aikaisempi putelini toiselta valmistajalta oli jo päässyt loppumaan ja jonka myötä ihastuin pyykkietikoihin toden teolla. Viime postauksessa vilahti saman sarjan keittiösuihke, joka on myös meillä käytössä. Erityisesti Kaunis -sarjassa ilahduttaa kauniit mustat pakkaukset, joten pullot ja putelit kehtaa huoletta jättää tiski- tai kodinhoitohuoneen pöydälle.

Nyt näyttää siltä, että tästä päivästä on tulossa aurinkoinen, runsassateisen viikon päätteeksi. Ihanaa sunnuntaita!
Share on
Previous Post Next Post

Saatat pitää myös näistä

No Comments

Leave a Reply