Follow:
Häät

Kiitollinen, otettu & onnellinen

Joku saattoi ehkä huomatakin Instagramin puolella, että polttarini alkoivat lauantaina aamulla. Minulla oli pieni aavistus mahdollisista synttäripolttareista, mutta koska perjantaina ei tapahtunutkaan mitään, ajattelin että ehkä ei sittenkään – vieläkään.
Lauantaina aamulla heräsin ja mieheni oli keittänyt aamukahvin valmiiksi ja toivotti hyvät syntymäpäivät. Syntymäpäivälahjani olinkin saanut jo edellisenä päivänä, liekö tämäkin ollut osa suunnitelmaa. 
Ihanat kaasoni pamahtivat pihallemme klo 10 aamulla isolla maasturilla, jonka saapumisen huomasin jo sisälle kantautuvasta musiikista ja jytinästä. Siitä alkoi täydellinen päivä, josta tulen olemaan ikuisesti kiitollinen kaikille ystävilleni. Lähes kaikki ketä olin toivonutkin paikalle, olivat tehneet tilaa kalentereihinsa jotta pääsevät juhlimaan kanssani, se jos joku sai tunteet pintaan ja tuntemaan itsensä näille ihmisille tärkeäksi.
Tulen kirjoittamaan polttareistani vielä yksityiskohtaisemman postauksen, kun saan lisää kuvia päivästä ja nämä jälkifiilikset tästä vähän vielä tasaantuvat. Päälimmäisenä tunteena on viime päivät kuitenkin ollut suunnaton kiitollisuus siitä, että olen saanut elämääni nämä kaikki upeat ystävät.
Kiitos koko polttariseurueelle, en unohda tätä päivää ikinä. Erityiskiitos kaasoilleni jotka kestivät jännitysspekulaationi ja vainoharhani viimeiseen asti, ja jotka olivat tehneet äärettömän ison duunin polttaripäiväni järjestämiseksi ja kaikkien yksityiskohtien hiomisessa täydellisiksi.
KIITOS.

PS. Polttarikuumottelustani voi lukea täältä ja täältä.

Share on
Previous Post Next Post

Saatat pitää myös näistä

No Comments

Leave a Reply