Follow:
Kuulumisia

#kestävämpiarki

Joku siellä ruudun toisella puolella bongasi varmasti myös jokin aika sitten sähköpostissaan viestin, jossa IKEA mainosti hakevansa testaajia uuteen Kestävämpi arki -kampanjaan. Haparoivin sormin näpyttelin hakemuksen kuvineen ja painoin lähetä-nappia. Hakemuksen jälkeen totesin M:lle, että sinne meni, vaikka tuskinpa meitä valitaan….

Kului jonkin aikaa ja en enää ajatellut koko hakemusta, kunnes sitten eräänä aamupäivänä istuimme koko perhe olohuoneessa ja puhelimeni soi. Vastasin ja soittaja esittäytyi IKEA:n viestintäosastolta päivää… Pomppasin pystyyn ja varmasti linjan päässä oleva naishenkilö huomasi riemuni myös samantien. Olet lähettänyt hakemuksen Kestävämmän arjen testaajaksi, teidän perheenne on valittu. Voi hyvänen aika, olen niin innoissani ja otettu!

Maanantaina olimme aloitustapaamisessa, jossa meidän perheemme lisäksi oli pariskunta Turusta, sekä perhe Salosta. Kaiken kaikkiaan testaajaporukkaan on valittu 16 taloutta ympäri Suomen. Saimme kattavan infopaketin energian- ja vedenkulutuksesta, sekä lisätietoa projektista ja siitä mitä tuleman pitää. 
Projekti alkaa varsinaisesti tammikuussa ja tulen pitämään myös teidät ajan tasalla siitä, mitä Kestävämmän arjen kampanja pitää sisällään, joten kannattaa seurata Instagram-tiliäni sekä tunnisteita #IKEAtestaajat ja #kestävämpiarki Instagramissa. Myös blogin puolella päivittelen tilannetta ja tähän liittyen postaukset löytyvät IKEA-testaajat -tunnisteen alta.

Olen niin innoissani!

Share on
Previous Post Next Post

Saatat pitää myös näistä

No Comments

 • Reply lilli

  mahtavaa Noora!!

  30.11.2017 at 08:22
 • Reply noorapauliina

  <3

  30.11.2017 at 08:26
 • Reply Hanna / kommammaa

  Vau! Tätä onkin mielenkiintoista päästä seuraamaan!

  kommammaa.blogspot.fi

  30.11.2017 at 21:28
 • Reply noorapauliina

  Moi Hanna, kiva kuulla! Ainakin itse odotan projektia todella mielenkiinnolla :)

  30.11.2017 at 21:29
 • Reply Leila Timonen

  Hei Noora
  Hain tietoa IKEAn testiperheistä, ja kiva että löysin blogisi. Osallistuit startti-iltaan, jossa energianeuvojamme Valoniasta oli mukana. Jään ehdottomasti seuraamaan blogiasi ja kokemuksiasi testiajalta :) Mukavaa joulun aikaa sinne!

  t. Leila/Motiva – kuluttajien energianeuvonta (Facebookissa @asiaaenergiasta)

  19.12.2017 at 15:23
 • Reply noorapauliina

  Moi Leila!
  Tosi kiva kun löysit blogini! :) Energianeuvojan luento oli todella hyvä, tuli paljon uutta ja erittäin mielenkiintoista tietoa.
  Rauhallista Joulua myös sinulle!

  19.12.2017 at 18:31
 • Leave a Reply