Follow:
parisuhde, Tapahtumat, vuodenajat, Yhteistyö/sponsoroitu

Kesäteatteria & Naimakaupat Vegasissa

Kuva: Henrik Schütt
Kaupallinen yhteistyö: Samppalinnan Kesäteatteri

Eilen olimme miehen kanssa kahdestaan illalla ulkona, nimittäin Samppalinnan Kesäteatterissa sai eilen ensi-iltansa hulvaton Hollywood musikaali Naimakaupat Vegasissa, jota olimme katsomassa. Emme ole kovin ahkeria käymään teatterissa tai muissa kulttuuritapahtumissa, mutta kesäteatteri kerran kesässä on vähän niinkuin sellainen must juttu.

Naimakaupat Vegasissa -musikaali perustuu Honeymoon in Vegas -nimiseen elokuvaan, joka olikin meille myös ennestään tuttu. Musikaali kertoo nuoresta parista Jackista ja Betsystä, jotka matkasivat Vegasiin jossa heidän piti mennä naimisiin. Jackin äitivainajan kirouksen sekä muiden surkeiden sattumusten myötä homma ei olekaan niin selvä, mitä alunperin suunniteltiin. 
Kuva: Mika Nurmi
Kuva: Mika Nurmi
Esitys kesti väliaikoineen kaksi ja puoli tuntia, joka kuitenkin kului kuin siivillä. Näytöksen musiikista vastasi upea Live orkesteri ja mahtavista rooli- ja laulusuorituksista oli kiittäminen Veeti Kalliota, Antti Langia, Reeta Vestmania, Helena Puukkaa ja Marko Maunukselaa. Naimakaupat Vegaissa esitetään Samppallinnassa 17.8. asti, joten jos kaipaat naurua ja aitoa kesäteatteritunnelmaa, kannattaa varata liput pian! 
Share on
Previous Post Next Post

Saatat pitää myös näistä

No Comments

Leave a Reply