Follow:
terveys & hyvinvointi, Tyyli & kauneus

Kesäkuun #livbox

Edellispäivänä oltiin jälleen jännän äärellä, kun sain noutaa kesäkuun yllätysboksin pakettiautomaatista.
Olin vahingossa nähnyt eräässä Facebook-ryhmässä kommentteja boksiin liittyen, mutta tietoisesti jätin paljastukset lukematta, jotta yllätys säilyisi loppuun saakka.
Kesäkuun boksi olikin positiivinen yllätys, vaikka sisälsi jo ennestään tuttuja tuotteita, joita olen kerennyt testaamaan jo aiemmin.

Vaseline Aloe Soothe Suihkutettava kosteusvoide oli jo ennestään tuttu tuote ja olen päässyt kokeilemaan vartalosprayn alkuperäistä versiota (Vaseline® Intensive Care™ Essential Healing vartalospray), joka sekin on muuten aikanaan tullut livboxin mukana. Olin iloinen tästä tuotteesta, koska ensimmäinenkin versio oli oikein hyväksi todettu. Tämänkertainen versio sisältää myös Aloe Veraa. 

Batiste Blush Kuivashampoo on tähän saakka ollut tuntematon tuote vaikka muistaakseni muita Batisten tuotteita olen kyllä joskus kokeillut. Kuivashampoo matkakokoisessa pakkauksessa oli myöskin positiivinen asia ja puteli lensikin samantien laukkuun hiusharjan ja -lakan seuraksi.

Dove Advanced Hair Series, Regenerate Nourishment Shampoo ja Hoitoaine tuotti hieman pettymyksen boksia avatessa. Olisi mukava kokeilla jotain ennestään tuntemattomia ja erikoisempia hiustenhoitotuotteita ja -merkkejä. Boksi pitää melko usein sisällään matkakokoisia “perus” hiustenhoitotuotteita, joita varmasti monet ovat ehtineet jo kokeilla, koska niitä on saatavilla markettien perinteisillä kemppariosastoilla. Sinänsä nämäkin kyllä tulevat varmasti hyötykäyttöön, koska matkakokoisia shampoita, hoitoaineta ja muita hygieniatuotteita saa aina metsästää kissojen ja koirien kanssa, kun matkallelähtö olisi ajankohtaista.

ACO Sunkissed Kasvovoide on itseruskettava voide kasvoille. Voide tekee ihosta päivettyneen näköisen asteittain ja sopii käytettäväksi myös meikin alle. Tuotetta on saatavilla vain apteekista ja ainakin itse innostuin tästä, koska harvemmin käyn apteekissa kosmetiikkaostoksilla.

Essence Forbidden Volume Ripsiväri oli siinä mielessä tuttu tuote, että Essencen meikkihyllyjä on tullut kolpattua kiitettävästi viimeaikoina aina, kun asiaa Tokmannille on ollut syystä tai toisesta. Valitettavasti hyllyt huutavat yleensä tyhjyyttään tai jäljellä olevat yksilöt ovat syystä tai toisesta törkyisessä kunnossa, kun tyypit testailevat ostettavaksi tarkoitettuja tuotteita hyllyjen välissä. Oli mukava saada Essencen ripsiväri kokeiluun, koska aikaisemmat merkin ripsivärit ovat olleet erinomaisia. Tämä tuote lupaa dramaattista tuuheutta ilman paakkuja. Essencen ripsivärit ovat myös edullisia, joten hinta-laatu-suhde on todella hyvä.


Eat Natural välipalapatukka oli hauska lisä boksissa ja sopii oikein hyvin tähän elämäntilanteeseen, jossa patukka jos toinenkin laukussa varoiksi ei ole ollenkaan huonompi juttu. Nälkä ja heikotus kun iskee, ei se katso aikaa eikä paikkaa.

Oman boksisi pääset tilaamaan täältä*. 

noora

*kaupallinen linkki 

Share on
Previous Post Next Post

Saatat pitää myös näistä

No Comments

Leave a Reply