Follow:
Kuulumisia, perhe, vuodenajat

Kaupunkijuhannus

Olemme yleensä viettäneet Juhannuksen mökillä, mutta tänä vuonna päätimme olla ihan kotona. Päätös oli hyvä, sillä vietimme aivan ihanan Juhannusaaton. Aamulla lähdimme vihdanhakureissulle, jonka jälkeen suuntasimme vielä viime hetken ruokaostoksille, sillä toukokuussa istuttamamme perunat eivät olleetkaan tuottaneet vielä yhtään satoa, ja olimme laskeneet sen varaan että Juhannuspöydän uudet potut nostetaan omasta maasta. Lisäksi saimme idean leipoa vielä jälkkärikakun, jota varten aineksia piti vielä käydä kaupasta ostamassa.
Päivä ja ilta kului syödessä, herkutellessa, saunoessa, korttia pelatessa ja iltaa istuskellessa. Muutama ystävämme liittyi seuraamme istumaan iltaa ja ilta venyikin aamun pikkutunneille asti – yötön yö, niin kuin Juhannuksena kai kuuluukin olla. 
Synkkä sää ja vesisade ei meidän keskikesän juhlaamme onnistunut pilaamaan, ja ystäväthän ne juhlat aina tekevätkin, eikä muilla puitteilla silloin niin suurta merkitystä olekaan. Tänään jatkamme Juhannuksen viettoa perheen kesken vanhempiemme kotona, jatkaen samalla linjalla nautiskellen hyvästä ruuasta ja seurasta.
Ihanaa Juhannusta kaikille!
 
Share on
Previous Post Next Post

Saatat pitää myös näistä

No Comments

Leave a Reply